HJELP: Heidi Montag slik hun ser ut i dag på bildet til venstre og i midten. Til høyre slik hun så ut før hun begynte operasjonsmaratronet.
HJELP: Heidi Montag slik hun ser ut i dag på bildet til venstre og i midten. Til høyre slik hun så ut før hun begynte operasjonsmaratronet.

Slik ser Heidi Montag ut i dag

– Hun har mistet all kontakt med virkeligheten etter operasjonene.

Den tidligere «The Hills»-stjernen Heidi Montag har som kjent fått fikset det meste som er mulig å fikse på kroppen sin ved hjelp av uttallige operasjoner.

Les også: Heidi Montag trener 14 timer om dagen

Bilder tatt i begynnelsen av Heidis karriere viser tydelig den sjokkerende forvanlingen Montag har vært igjennom, og vennene er nå livredde for utviklingen og Heidis helse.

– Har blitt helt psycho

– Hun har gått fra å se ut som en sunn amerikansk jente som kunne være et forbilde for andre unge jenter til å se ut som et operasjonsmonster. Det er helt psycho, sier en venn av Heidi til det amerikanske magasinet X17.

Les også: Montag raser mot plastikkirurgen

– Den gamle Heidi som vi alle elsket så høyt finnes ikke mer, verken i utseende eller i oppførsel. Hun har mistet kontakten med virkeligheten fullstendig, sier vennen.

Sjokk-operert

Da Heidi nylig feiret 25-års dagen sin på en nattklubb i Las Vegas, fikk sjokkerte festdeltakere se hva operasjonene har gjort med den en gang sunne jenta.

Montag danset rundt med sine voldsomme bryster som hun har operert fra en beskjeden A-cup til G-cup.

I tillegg har hun fått lagt inn mengder med silikon i rumpeballene, fått ansiktsløft, panneløft, botox, collageninnsprøøytnigner i leppene, ørene og hårfestet.