huffman (Foto: Chris DELMAS / VISUAL Press Agen)
huffman (Foto: Chris DELMAS / VISUAL Press Agen)

Slik takler Felicity Huffman kroppsfokuset i Hollywood

– Jeg prøver å ikke bli gal.

I likhet med mange andre Hollywood-skuespillere må Felicity Huffman (49), kjent fra «Frustrerte Fruer», takle det tøffe kroppsfokuset som bransjen bringer med seg.

Hun har tidligere vært åpen om sin spiseforstyrrelse i 20-årene, og forteller at det ikke blir noe lettere å takle presset om å se bra og ung ut i Hollywood.

macy
macy
– Jeg sliter med det hele tiden. Jeg prøver å ikke bli gal. Jeg har valgt et medium hvor de vil at alle skal se vakre ut. Det er en del av det vi liker å se på. Det er ikke en av mine sterkeste sider. Jeg prøver å holde meg balansert. Jeg prøver å beholde beina på bakken. Det er alt jeg kan si. Jeg trener så mye jeg kan, jeg spiser så sunt jeg kan, men det er en kamp. Jeg sliter daglig med det, forteller hun til «God kveld Norge».

Sjonglere

Hun spiller fembarnsmoren Lynette Scavo i den populære TV 2-serien «Frustrerte Fruer», og i likhet med rollekarakteren sjonglerer hun daglig mellom mammarollen og karrieren.

Les også: Eva Longoria på cruise med Cruz

49-åringen innrømmer at det er utfordrende.

– Hvordan balanserer du barn, jobb, en ektemann, et ekteskap og deg selv? Du må sjonglere. Folk spør hvordan jeg klarer det, men jeg mister ofte ballene, sier hun til «God kveld Norge».

Ekteskapsråd

Huffman har barna Sophie (11) og Georgia (9) sammen med ektemannen Bill Macy. Paret har vært gift i 14 år, og ifølge Felicity er hemmeligheten bak et lykkelig ekteskap svært enkel.

Les også: Her har «Frustrerte fruer»-stjernen jentesex

– Mitt eneste råd er å gifte seg med Bill Macy. Siden jeg har gjort det, så vet jeg ikke hva annet jeg kan si. Mitt ekteskap er som alle andre ekteskap. Du går fremover, det vokser, du snubler litt, det er bra, det er vanskelig - det er som alle ekteskap.

Og på spørsmålet om hun har noen råd til andre kvinner, har hun svaret parat.

– Gift dere med Bill Macy! Gift dere med en flott mann.

Tøff bransje

Skuespilleren er snart 50 år, og det å eldes mens man er en del av rampelyset er ikke alltid like lett.

– Det er vanskelig. Du ser deg i speilet og tenker «Der er jeg, ja».

Les også: «Frustrerte Fruer» gir seg

huffmannbarn (Foto: Pool - Clasos.com, © hs)
huffmannbarn (Foto: Pool - Clasos.com, © hs)