BB stripp
BB stripp

Big Brother-Janica om strippeshowet som 250 000 har sett

– Alle musklene mine verket.

Den finske deltakeren Janica, som i hele forrige uke var på besøk i norske «Big Brother», hadde et strippeshow som er blitt et nettfenomen. Hittil har 250 000 finner og nordmenn fått med seg klippet her på bigbrother.no. Da Janica i går forlot huset, forklarte hun bigbrother.no hvorfor hun ønsket å få en strippestang inn i huset.

Les også: Se Janicas dampende strippeshow

Stripping er sportsform

– Jeg er erotisk danser og ville holde et show for dem. Jeg mente at showet ville bli bedre hvis jeg fikk en strippestang inn i huset. Så fikk jeg også lært de andre deltakerne noen triks, og det virket det som de likte, sier Janica som håper at dette kan inspirere folk til å begynne å strippe.

– Det er blitt en ny sportsform. Det å trene med strippestang er veldig hardt. Alle musklene mine verket etter showet. Jeg varmet ikke opp før og strakk ikke ut etterpå. Så dermed ble jeg støl, forklarer Janica som ble imponert over at alle deltakerne lagde sitt eget show i strippestanga.

Fant tonen med Roberto

På litt over en uke lagde Janica furore i det norske huset. Allerede første kveld fikk hun god kontakt med Roberto og havnet til sengs med ham. Kvelden etterpå ble det sex mellom de to turtelduene.

Les også: Finske BB-Janica:– Jeg har nå mistet «jomfrudommen» på TV

Så da Janica måtte forlate huset i går morges var hun sterkt preget av det som skjedde. Se video.

565224

Vanskelig farvel

Men Janica og Roberto hadde en tøff avksjed.

– Spesielt tungt var det å si farvel til Roberto, sa Janica til bigbrother.no før hun drar til Arlanda for å sette seg på flyet til Finland.

Men hun la raskt til:

– Men vi kommer garantert til å møtes igjen. Enten i Finland, eller så kommer jeg til Norge.

Les mer: Her har de sex - igjen