LURER DU PÅ HVOR MANGE KALORIER DET ER PÅ TALLERKENEN DIN?: En applikasjon som forteller deg nettopp dette er på vei.  (Foto: MatPrat/)
LURER DU PÅ HVOR MANGE KALORIER DET ER PÅ TALLERKENEN DIN?: En applikasjon som forteller deg nettopp dette er på vei. (Foto: MatPrat/)

Sunn og superrask skinkebiff med bulgur

Denne retten er like kjapp å lage som en frossenpizza.

Sesamfrøstekte skinkebiffer med bulgur er en rett du kan spise med god samvittighet. Den er både sunn og mager.

Ingredienser (4 porsjoner):
4 stk. skinkebiff à ca. 150 g

1 ts salt

½ ts pepper

4 ts sesamfrø

Ca. 2 ss olje til steking

3 dl couscous eller bulgur

3 stk. hakket tomat

1 stk. finhakket rødløk

3 ss hakket bladpersille

1 ts hakket frisk mynte

3 ss olivenolje

2 ss limesaft

4 ss søt chilisaus

1 stk. lime

LURER DU PÅ HVOR MANGE KALORIER DET ER PÅ TALLERKENEN DIN?: En applikasjon som forteller deg nettopp dette er på vei.  (Foto: MatPrat/)
LURER DU PÅ HVOR MANGE KALORIER DET ER PÅ TALLERKENEN DIN?: En applikasjon som forteller deg nettopp dette er på vei. (Foto: MatPrat/)

Slik gjør du:

1. Lag bulgur etter anvisning på pakken og bland inn tomat, rødløk, urter, olje og limesaft.

2. Krydre skinkebiffene og klapp på sesamfrø. Stek på god varme ca. 2 minutter på hver side. La dem ettersteke på svak varme 1–2 minutter til de er gjennomstekt.

Server retten med søt chilisaus og lime.

LES OGSÅ: Her blir Ragnhild hypnotisert ned i vekt