Tine forelsket
Tine forelsket

Lesbiske Big Brother-Tine er forelsket i Joakim

Døren er ikke lukket for menn.

Tine har fra dag en i «Big Brother»-huset vært åpen om sin seksuelle legning. Hun har åpenhjertig snakket om hvordan hun opplevde å stå frem som lesbisk ovenfor familie og venner. Men hun har også uttalt at hun ikke har lukket døren for det motsatte kjønn hvis den rette mannen dukker opp.

Les også: «Big Brother»-Tine:– Jeg kunne ikke fortelle at jeg var lesbisk

Hatt følelser lenge

– Det er vel ingen hemmelighet at jeg er forelsket i Joakim. Jeg har hatt følelser for han veldig lenge, sier Tine med tårer i øynene før hun legger til:

– Men jeg vet at det aldri kommer til å bli noe mer mellom oss. Vi er kjempegode venner og det kommer aldri til å bli noe som helst mer enn det mellom oss.

– Det er så utrolig kjipt å tenke på, sier hun mens hun ser trist inn i kameraet.

Les også: Big Brother-Tine gråt da Joakim fikk gitar

Les også: BB-Tine: – Jeg ble sinnssykt redd

Sier bang

Hun har lenge holdt følelsene for kameraten på innsiden fordi hun er redd for å si noe, spesielt siden hun vet at det kommer på tv. Men etter åtte uker innesperret i «Big Brother»-huset har hun kommet til et punkt hvor hun ikke orker å holde følelsene inne lenger.

– Jeg har prøvd å unngå å si noe om det her inne, men når man holder ting inne for lenge sier det til slutt pang, sier hun og legger til:

– Vi lever i et tv-show 24 timer i døgnet hvor du vet at du må holde ting og følelser på innsiden, det er utrolig vanskelig.

Les også: Tine kysser Joakim i senga

Utelukker ikke gutter

Før Tine gikk inn i «Big Brother»-huset fortalte hun åpenhjertig om sin bakgrunn og seksuelle legning. Hun var 16 år gammel når hun først sto frem som lesbisk til noen få venner. Det tok ytterligere noen år før hun turte å fortelle familien hemmeligheten hun bar på.

– Jeg har jo visst at jeg har likt jenter ganske lenge. Siden jeg var barn har jeg alltid synes at jenter var facinerede. Men jeg kom vel ikke ordentlig ut før jeg var 16 år, hvor jeg fortale det noen av vennene mine.

Selv om Tine er lesbisk utelukker hun fremdeles ikke gutter. Hvis hun møter en mann som hun kunne tenke seg å gifte seg med, vil hun helt klart gi han en sjanse.

– Jeg utelukker ikke gutter, siden jeg er 70 prosent lesbisk og 30 prosent hetro.

Les også: BB-Joakim: – Hvis du ryker, går jeg også.

Ingen overraskelse

Da Tine skulle fortelle det til familien kom det ikke som noen stor overraskelse på noen. De hadde ifølge Tine visst det i årevis.

– Da de spurte om jeg var lesbisk den gangen, kunne jeg jo ikke svare ja, på det tidspunktet var jeg jo bare bifil. Men det er som regel sånn det er, de hadde jo skjønt det. Man våkner ikke plutselig en dag og velger at i dag skal jeg være lesbisk eller homofil.

Les også: Seerne ikke i tvil: Tine er ærligst i «Big Brother»-huset

546753