hotel cæsar ses28 ep98 sumo
hotel cæsar ses28 ep98 sumo

Nå blir det hevn og sjalusi på «Hotel Cæsar»

Se hva som skjer på hotellet denne uken.

Vanessa og Goggen krangler etter at Vanessa kledde seg i russedress og dukket opp uventet på russefest. Der oppdaget hun at en av jentene hadde hvit champagnekork i russeluen, en russeknute som betyr at hun har hatt sex med russepresidenten.

Vanessa klippet av håret på jenta som hevn og ting blir ikke bedre når russejenta tropper opp i resepsjonen på Hotel Cæsar. Men det er en ting Vanessa ikke vet.

Juni oppdager store budsjettsoverskridelser på Fugleholmprosjektet og oppsøker Cathrine og Arnfinn hjemme for å få en forklaring. Cathrine begynner å få kalde føtter og skylder på fødselsdepresjon.

Tom og Runa strever etter å finne den rette sangen til audition på Norske Idoler.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Vil ha farskapstest

Runa har forberedt seg lenge til audition, og velger til slutt å stille uten Tom på audition. Tom blir usikker når Runa skal fremføre en sang hun har skrevet til Goggen, men Runa tar en uventet vending.

Les også: «Hotel Cæsar» søker spreke fotomodeller

Arnfinn blir alene med babyen når Cathrine vil dra på jobb. Han føler seg hjelpesløs med et så lite spedbarn, men så kommer Juni hjelpende til.

Vanessa skjeller ut Jens August og vil vite hvorfor han er så interessert i Otto. Hun mener Otto er en helt vanlig fyr, og lurer på om det er sjalusi som ligger bak. Samtidig får Eva vite om at Vanessa er bedt om å holde et øye med Otto.

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 Sumo

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.30.

Les mer om «Hotel Cæsar» her