jokker
jokker

Silje nummer fire i «Big Brother»: – Jeg har savnet Joakim

Hun tapte kampen om seernes gunst, men vinner kanskje Joakim....

I kveld var Silje den andre tunge beskjeden fra programleder Sarah Natasha Melbye. Hun fikk for få stemmer fra seerne, hvilket betyr at hennes tid i huset er over.

Joakim ble selvsagt veldig glad da hun kom ut.

– Det var kjempekjekt å se henne igjen, sier han.

– Savnet ham

Følelsene mellom paret er på topp, for Silje smilte fra øre til øre hun også.

– Jeg har savnet ham den siste uken, og det skal bli godt å feste med ham i kveld, svarer hun.

– Vi har lyst til å prøve på utsiden av huset. Vi har vært innelåst i et hus sammen. Så vi må også bli kjent på andre måter, tilføyer Silje.

– Helt enig med Silje. Vi trenger tid til å bli bedre kjent. Dessuten har vi ikke hatt med utenforstående ting om som familie og jobb. Vi bor også på ulike steder. Men ingenting er umulig, sier Joakim om kjærlighetsaffæren.

Selv om hun ikke har vært like lenge i huset som de fleste av deltakerne, har hun rukket å gjøre seg bemerket på mange vis.

Les også: Joakim: – Tine er ikke klassisk pen

Se høydepunkter fra Siljes tid inne i huset her:

578321

Avkledd og uredd

Man ble først kjent med Silje som lettkledd gårdsfrøken på utfordrer-Sætra i Sogndal. Der utførte hun tradisjonellt gårdsarbeid som hesjing og melking - men selvfølgelig med en sikkelig «Big Brother»-tvist. Alt arbeid ble nemlig utført i bare undertøyet.

547995

Les mer: Siv Anita har funnet en ny armkrok

Og selv om Silje vil huskes for mye etter sitt opphold i huset, kan nok flere fans, med hånden på hjertet, innrømme at de sterkeste minnene i stikkordsform vil være: silikondebatt, krangling og naken dusjing. Hvor sistnevnte stikkord er gjelder både for da hun reagerte på at David studerte henne i dusjen og at hun - helt uten sjenanse - kastet klærna og vasket seg sammen med Benedikte.

551688

Les også: Høylytt sex vekket «Big Brother»-deltakerne

Trøblete kos

Både seere og gutta i huset har lenge snakket om Siljes utseende i svært så positive ordlag, men det tok tid før en av gutta sjarmert henne til litt fysisk nærkontant utover «pjsuking» og massasje. Silje ble med Joakim til sengs, men de andre deltakerne stakk brutale kjepper i hjulene for kosen.

Senere skulle det også vise seg at Silje ikke var videre interessert i Joakim, men det betydde ikke at det ikke ble drama. Det hadde seg nemlig slik at Joakim var skikkelig betatt av henne. Det at Tine var sjarmert av Joakim gjorde det hele ordentlig komplisert. Husets første trekantdrama var i gang, og følelsene mellom de tre deltakerne har svingt.

560461

Les mer: Derfor sluttet BB-Lena Charlotte og samboeren å drikke alkohol

"Happy ending"

Joakim sluttet aldri å tro på kjærlighet, og kjempet for Siljes gunst med nebb og klør. Og det hele ble endelig premiert med mye kos gjennom hele uken og eksklusiv sengeaktivitet natt til forrige søndag. Den siste uken har Silje sagt at hun gleder seg til å møte Joakim igjen, og nå er endelig tiden kommet.