Janica farvel
Janica farvel

«Big Brother»-Janica: – Tungt å ta farvel med Roberto

Janicas tårevåte avskjed med «Big Brother»-huset.

Etter litt over en uke i det norske «Big Brother»-huset er tiden inne for å si favel og sette kursen mot finsk jord for Janica. Den finske stripperen er blitt et fenomen, og hennes strippeshow er hittil blitt sett av 245 000 nordmenn og finner her på bigbrother.no.

Janicas avksjed skjer heller ikke uten dramatikk og en drøss med tårer. Hun har nemlig gjort en god figur i huset og de andre har rukket og bli glad i henne. Men verst er det det nok å si fravel til «ferieflørten» Roberto. De to fant raskt tonen da Janica ankom den norske leiren.

– Spesielt tungt var det å si farvel til Roberto, sier Janica til bigbrother.no før hun drar til Arlanda for å sette seg på flyet til Finland.

Men hun legger raskt til:

– Men vi kommer garantert til å møtes igjen. Enten i Finland, eller så kommer jeg til Norge.

Les også: Se Janicas dampende strippeshow

Sees på utsiden

Før hun går ut står hun og Roberto tett omslynget på kjøkkenet. Det er tid for det siste kysset og farvelord.

– Jeg har hatt det veldig hyggelig denne uken. Jeg er glad for at du kom hit til det norske BB-huset, sier en berørt Roberto til Janica før hun går ut av huset og legger til:

– Vi sees i Finland en dag.

Janica nikker bekreftende med øynene fulle av tårer før hun gir han den siste klemmen og forlater den norske leiren.

Les også: Høylytt sex vekket «Big Brother»-deltakerne i natt

Emosjonelt farvel

Vel ute av huset renner tårene fremdeles i strie strømmer og hun legger ikke skjul på at hun synes det er veldig vanskelig å forlate Roberto og de andre deltakerne i huset.

– Jeg synes det var veldig vanskelig å si farvel til alle sammen siden jeg føler at jeg ble svært knyttet til de på kort tid. Jeg er en svært emosjonell person, sier hun.

Janica hadde på ingen måte ikke sett for seg at hun skulle møte noen som Roberto når hun pakket kofferten i Finland for en drøy uke siden. Allerede første kvelden var det full klaff mellom de to deltakerne og de endte ikke overraskende opp i samme seng samme kveld. Siden den gang har de vært uadskillige. Seerne har opp til flere ganger denne uken sett de to hygge seg i hverandres selskap og det tok ikke lang tid før de hadde sex på tv.

Les også: Janica peker ut Roberto som den hotteste

Les også: Roberto røper sexdetaljer fra natten med «Big Brother»-Janica

Janica uttalte senere at det var første gangen hun hadde sex i «Big Brother»-huset.

Den aller «første» gangen

Og single Janica forteller også at dette er «første» gangen for henne

– Jeg har nå mistet «jomfrudommen» på TV, sier hun og referer til at hun aldri har hatt sex på TV før, og Roberto medgir lattermildt at det samme gjelder for ham.

Janica røper at hun har lovet venninnen sin at hun ikke skal ha sex på TV, men mener likevel at hun fremdeles ikke har brutt dette løftet

– Jeg sa jo aldri noe om ikke å ha sex på norsk TV, sier Janica

Les også: Finske BB-Janica:– Jeg har nå mistet «jomfrudommen» på TV

564864