Zlatan-dobbel sendte Milan mot toppen

Zlatan Ibrahimovic ble sentral da han scoret to mål for Milan i 3-2-seieren borte mot Roma i Serie A lørdag.

Zlatan Ibrahimovic (Foto: FILIPPO MONTEFORTE/Afp)

Roma - Milan 2-3

Den sterke borteseieren var Milano-klubbens fjerde strake ligaseier. De regjerende seriemesterne har dermed slått kraftig tilbake etter en noe svak innledning på sesongen.

Ibrahimovic scoret kampens første mål på Olimpico etter et drøyt kvarter. Svensken ordnet også Milans tredje mål tolv minutter før slutt.

Roma utlignet til 1-1 ved Nicolas Burdisso etter at halvtimen var spilt, men det tok ikke lang tid før gjestene var tilbake i føringen. Få minutter senere stanget forsvarsveteran Alessandro Nesta ballen i mål etter et hjørnespark.

Kevin-Prince Boateng måtte se det røde kortet for protester etter at han kort tid før ble byttet ut av Milan-trener Massimiliano Allegri.

Innbytter Bojan reduserte for Roma to minutter før slutt, men da var det for seint å innhente gjestene. På ni kamper står Milan med 17 poeng, mens Roma sitter fortsatt med bare 11. (©NTB)