Pär Ola Nyström
Pär Ola Nyström

Jakten-bonde var utro, har hemmelig sønn og en 18 år yngre kjæreste

Nå angrer han.

Jeg fikk vite at jeg hadde en sønn til et par år etter at han var kommet til verden, så jeg vet ikke så mye om ham. Jeg har aldri møtt gutten

Bretter ut mørke hemmeligheter

Det er tøffe tak i den svenske utgaven av «Jakten på kjærligheten», som hos søta bror heter «Bonde söker fru».

En av deltakerne, Pär-Ola Nyström, innrømmer nemlig nå at han har vært utro, har et hemmelig farskap og en ekskjæreste som er 18 år yngre.

Nå angrer han.

Bonden hevder at det er oppveksten som var utslagsgivende for valgene han har tatt i livet, og bretter ut sine mørke hemmeligheter til den svenske storavisen Expressen.

Hadde et forhold til 16 år gammel stalljente

Hestebonden på 37 år hadde et forhold til stalljenta Emma da hun var 16 år, det hevder den nå 19 år gamle jenta.

Og om ikke det var nok så viser det seg at bonden har en ukjent sønn med en hemmelig kvinne, og gutten er først samme år som hans førstefødte barn i forholdet han var i på den tiden.

– Jeg fikk vite at jeg hadde en sønn til et par år etter at han var kommet til verden, så jeg vet ikke så mye om ham. Jeg har aldri møtt gutten, sier hestebonden til avisen.

Følelser var noe vi aldri snakket om. Aldri! Jeg tror det påvirket meg slik at jeg ikke har villet snakke med kjærestene mine om følelser

Skandalene har vakt harme både hos svenske TV-seere og hos frierne hans, og bonden selv innrømmer at livet hans ikke er prikkfritt.

– Jeg har gjort mange flere feilgrep enn dette også i livet, og mye er lite gjennomtenkt. Det er mange ting jeg ikke ville gjort i dag, sier han angrende.

Moren døde av kreft – ble forsonet etter økonomisk bistand

Hestebonden skylder på en dårlig oppvekst når han skal forklare alle de dårlige valgene i livet. Pär-Ola og moren kranglet etter sigende ofte, og TV-deltakeren følte seg fanget i sitt eget hjem.

– Følelser var noe vi aldri snakket om. Aldri! Jeg tror det påvirket meg slik at jeg ikke har villet snakke med kjærestene mine om følelser, sier han til avisen.

Bonden brøt kontakten med foreldrene, men før moren døde av kreft i 2010 ble de forsonet.

– De hjalp meg økonomisk med gården jeg hadde kjøpt meg, men vi snakket aldri ut om det vonde mellom oss. Allikevel ser jeg på det hun gjorde som en forsoning, sier han.

Jakten
Jakten