halloween_kostyme_
halloween_kostyme_

Her er de sykeste Halloween-kostymene

Og på mandag er det bare å finne frem godteriet igjen.

Hvert eneste år leter vi nettet rundt for å finne de sykeste Halloween-kostymene.

Men jo mer vi leter, jo mer fortvilte blir vi.

Det virker nemlig som om fantasien blant de skikkelig "proffe" blir stadig dårligere, for vi er bare ikke i stand til å finne noen kostymer vi synes er bedre enn de vi fant i fjor, men de tåler til gjengjeld en liten resirkulering.

Er du av typen som låser døren, setter strøm i dørhåndtaket og slukker lysene hjemme for å slippe skokker av utkledde snørrunger med gamle laken over hodet på jakt etter godteri, kan du begynne å grue deg til mandag.

Synes du derimot at det å kle seg ut og skremme vannet av gamle kjerringer mens du knasker på godteri som gikk ut på dato sent på 90-tallet er toppen av lykke, plukker du kanskje opp noen tips til hva du skal ha på den den 31. oktober.

Australia-inspirert?
Vi skjønner alle tegningen, men tror kvelden kan by på problemer hvis man vil bevege seg litt rundt eller bruke begge hendene på annet enn å holde fast sin ehh... ledsager.

halloween sau kostyme
halloween sau kostyme

For studenter
Mange studenter prioriterer øl og pizza fremfor nyttigere og sunnere alternativer. Og nå kan denne livsstilen komme til nytte. Rask med deg en (tom) pizzaeske og du er klar til fest, eller..?

halloween pizzabox kostyme
halloween pizzabox kostyme

Enkelt for jenter?
Også jenter kan gjøre det enkelt. Iført dette kostymet kan vi tenke oss at det ikke vil mangle dansepartnere eller interesse fra det motsatte kjønn i løpet av kvelden.

halloween-olboks
halloween-olboks

Dobbelt bunn
Vil du legge litt arbeid i kostymet, samtidig som du sprader rundt med en dobbelbunnet beskjed på magen, er dette noe å gå for. Dessverre fungerer teksten ikke like godt på norsk. "Snyt meg" låter liksom ikke helt riktig...

halloween lommetørkle
halloween lommetørkle

Stor og... myk?
Her er vi litt usikre på hvilke signaler som sendes ut. Vi "vet" alle at størrelsen ikke betyr så mye, så dette er muligens et skikkelig bomskudd. Spesielt med tanke på at hele greia ser ganske myk ut. Nå har jo figuren funnet seg en harepus, men dog. Men for all del; vil man først vekke oppsikt i drosjekøen...

halloween-peniskostyme
halloween-peniskostyme

Skummel!
Glem spøkelser og hekser og demoner og annet ræl. Dette er det hittil skumleste kostymet vi har sett. Her snakker vi sykdom i et langt fremskredet stadium. Bare tanken på å møte denne fyren en mørk kveld er nok til at vi spurter til kiosken og hamstrer smågodt til utdeling. Samtidig kunne det vært morsomt å se ham forsøke å komme seg inn på en stappfull buss uten å fornærme eller forulempe noen.

halloween penisman kostyme
halloween penisman kostyme

Et hundeliv
Noen må absolutt ha med seg kjæledyrene sine over alt. Og er du en av dem kan du jo for eksempel oppsøke andre bikkje-eiere i nabolaget og gå sammen om å lage en hel liten flokk av spøkelsesbikkjer. (Eller er det burka-bikkjer?). For vår del synes vi uansett dette grenser mot dyremishandling.

halloween-bikkjer
halloween-bikkjer

Det aller, aller verste kostymet
Dette er vanvidd! Hva far og mor i denne familien tenkte på aner vi heldigvis ikke, men vi synes det ser temmelig skummelt ut. Spesielt far og datter-kontakten. Er de frosne nudister? Er de fra en annen planet? Er de klar over hvordan de fremstår? Er de anmeldt til politi og barnevern? Vi får nok aldri svar på disse spørsmålene, og når vi tenker oss om er det i grunnen like greit.

halloween kostyme crazy familie
halloween kostyme crazy familie

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her