Roberto
Roberto

Big Brother-Roberto holdt på å fryse ihjel

– Jeg klarte verken åpne bilen eller ta av meg drakten

Den kjekke meksikaneren er kjent som en tøffing både inne i «Big Brother»-huset og utenfor. Han bruker mye av fritiden sin på ekstremsport og elsker å teste grenser. Men en gang holdt det dessverrre på å gå galt.

Les også: Høylytt sex vekket «Big Brother»-deltakerne i natt

Snø og ti minus

Hendelsen fant sted da han var ute å teste de norske vinterbølgene i Stavanger for noen år siden. Ifølge værmeldingen skulle det være perfekte bølger den dagen. Men for en meksikaner er det ikke normalt å surfe i kuldegrader og snøvær.

– Jeg var og surfet i Stavanger, og det skulle være de beste bølgene som finnes i Norge den dagen, sier han med entusiansme i stemmen og legger til:

– Det var minus ti grader og snødde. Jeg som er meksikaner, er jeg vant til å surfe i sol og varme. Derfor føltes det veldig kaldt.

– Da jeg satt på surfebrettet og snøen lavet ned, skjønte jeg at det rett og slett ble for kaldt og tøft for meg, sier han og forteller at han bestemte seg for å dra hjem istedet.

Les også: Her stripper Roberto for sin sexy finne

Klarte ikke bevege seg

På vei tilbake til bilen som sto 200 meter fra standen, blir han så kald at han ikke å åpne bilen.

– Jeg klarte verken åpne bilen eller ta av meg drakten, jeg klarte rett og slett ikke bevege meg, sier han

– Jeg var helt alene og det var ingen i nærheten, sier han og forteller at han ble kjemperedd og ble usikker på hvordan han skulle overleve ute i kulden.

– Etterpå tenkte jeg at dette er noe ingen meksikanere overlever. Det var veldig dramatisk for meg, sier han og legger ikke skjul på hvor glad han var for at det gikk bra til slutt.

Les også: Ler etter sex med Big Brother-Roberto

564864