Komisk selvmål mot Porto.
Komisk selvmål mot Porto.

Komisk selvmål åpnet Porto-festen

Porto med 3-0-seier over Paços de Ferreira.

Porto - Paços de Ferreira 3-0

Porto har startet årets Liga Sagres-sesong oppskriftsmessig, men det måtte et selvmål til for å få fart på sakene da de blåvite tok imot Paços de Ferreira fredag.

For da det dro seg mot pause på Estádio do Dragão fikk vertene en skikkelig gavepakke fra de gulkledde gjestene. Álvaro Pereira stormet nedover venstrekanten og fikk slått ballen langs bakken inn i feltet. Ballen endte opp i beina på Lorenzo Melgarejo, som fikk en dårlig førsteberøring. Venstreback Luisinho prøvd å klarere ballen, men forsøket spratt i Melgarejo og inn i det åpne målet.

Se det komiske selvmålet i videovinduet øverst på siden!

Etter at Radamel Falcao forlot Porto til fordel for Atlético Madrid tidligere denne sommeren, har spissen Kléber stått frem. Det gjorde også brasilianeren etter at han ble byttet inn i andre omgang.

Les også: Hulk risikerer tre år i fengsel

James Rodriguez fikk ballen på sekstenmeteren og førte ballen noen få meter før han bredsidet ballen i stolpen. Målsniken Kléber var med på notene, og fra kort hold kunne han enkelt sette inn 2-0 for Porto. Det var hans femte mål denne sesongen.

Les også: Her avgjør han fra hjørneflagget

Før sommerens overgangsvindu stengte, spekulerte flere engelske medier at Portos midtbaneelegant João Moutinho skulle slå følge med Andre Villas-Boas til Stamford Bridge. Litt av grunnen til det viste portugiseren seks minutter før full tid.

Kleber fikk et innlegg fra kanten litt bak seg, og ballen spratt ut til Moutinho på sekstenmeterstreken. Han ladet venstreslegga og dunket til på halvspretten, og ballen suste ned i hjørnet bak en utspilt Cássio.

Les også: Slo ned dommeren og la opp umiddelbart

Etter seieren mot Paços de Ferreira fredag leder Porto med tre poeng på tittelutfordrer Benfica. Paços de Ferreira innehar ellevteplassen på tabellen med sju poeng.