David
David

«Big Brother»-Siv Anita vil bytte ut David med finske Matti

David reagerer sterkt på Siv Anitas baksnakking.

Fredag kveld fikk deltakerne i «Big Brother»-huset servert en ny video av Siv Anitas opphold i det finske «Big Brother»huset. Denne gangen går det kraftig utover David. Siv Anita legger ikke to fingre imellom når hun forklarer hva hun mener om sørlendingen. Aller helst vil hun bytte han ut mot den finske deltakeren Matti.

Les også: Hardtslående BB-Siv Anita «kastrerer» David

Håper han har røket ut

Det har lenge vært en dårlig tone mellom Siv Anita og David, men nå trekker den frekke blondinen strikken enda lenger. På sengekanten med Matti utleverer hun sine meninger om David i god Siv Anita stil.

– Du kan bli med meg til Norge, vi kan bytte deg ut med David, sier hun til Matti mens hun ler og legger umiddelbart til:

– David er den gutten jeg ikke liker i det norske «Big Brother»-huset.

– Hvis han fremdeles er i huset når jeg kommer tilbake er det eneste mulighet at vi bytter han ut med deg, avslutter hun.

Les også: Siv Anita raser mot David

– Hun liker meg ikke

Det er stille blant deltakerne mens de ser ferdig videoklippet, alle ser litt usikkert på hverandre og smiler forsiktig. Men det tar ikke lang tid for Davis føler for å lette sitt hjerte.

– Jeg har aldri vært slem mot Siv Anita, men hun er ofte ufin mot meg, så det er derfor jeg ikke liker henne, sier David.

– Hun liker meg ikke på grunn av den personen jeg er, ikke på grunn av noe jeg har gjort.

–Den siste dråpen var når hun skjelte meg ut når jeg skulle i boblebadet, det var noen dager før hun dro til Finland, sier han og forklarer videre at Siv Anita ofte reagerer på ting han gjør, samtidig som hun ikke reagerer på når andre gjør det samme.

Det kan dermed bli spennende å se hvordan det går med de to rivalene når Siv Anita kommer tilbake fra det finske «Big Brother»-huset. David er ikke nominert denne uken og er garantert en uke til i huset.

Se hvordan det går når Siv Anita kommer tilbake på livesendingen søndag kl. 20.00

Les også: BB-Siv Anita reagerer på at David vil ha frierbrev med nakenbilder

549915