Jenny Langlo. (Foto: Thomas Reisæter/TV 2/)
Jenny Langlo. (Foto: Thomas Reisæter/TV 2/)

Idol-Maria: – Jeg har grått masse bak scenen nå

Ble såret av kommentarene fra dommerne .

Maria Mohn er en av årets «Idol»-finalister og etter årets andre finalerunde ble hun overrasket av dommerne og deres kommentarer.

Dette fikk tårene til å trille for sangerinnen.

Skuffet

– Jeg følte det gikk bra i dag og når dommerne sier at de ikke kjenner meg igjen så sårer det meg veldig. Jeg legger sjelen min i det her og Marion sa blant annet i dag at hun følte jeg ikke ville det like mye som før. Det er så utrolig trist. Jeg vil dette mer og mer for hver gang og det blir så feil at de skal si noe sånt. Jeg føler jo at jeg vil dette mest av alle andre, forteller Mohn.

Maria kunne fortelle at hun prøvde så godt hun kunne å fokusere på de gode kommentarene, men at det ble svært vanskelig.

– Jeg begynte å gråte. Jeg gråt masse bak scenen. Jeg vet jeg skal fokusere på de positive kommentarene, men det er ikke lett. Å si at jeg ikke ønsker dette er bare løgn. Det går ikke an å si slikt, sier hun.

Sårbart

Hun forteller videre at man er ekstra sårbar når man står på en scene.

– Det er sårt. Man gir alt man har og man leverer etter beste evne. Alle er jo ekstra sårbare på scenen. Jeg er ganske lei meg nå, sier hun.

Maria håper allikevel at publikum har oppfattet kveldens opptreden annerledes enn dommerne.

Nå håper jeg at seerne ser igjennom det. Jeg har gitt av meg selv, jeg er den jeg alltid har vært og det håper jeg folk klarer å se, forteller Mohn.