jøback
jøback

Derfor valgte homofile Peter Jøback å kline med en kvinne

Til sengs med Bond-pike i ny musikkvideo.

Den svenske sangeren Peter Jøback giftet seg i fjor med kjæresten Oscar Nilsson, og de to var også gjester i kronprinsesse Victorias bryllup på Slottet.

Men da artisten skulle spille inn en dampende het og sexy musikkvideo til sin nye plate, valgte den homofile artisten noe overraskende å være intim med en kvinne.

– Vi tenkte at variasjon er kult. Man må teste ulike ting, og ikke kjøre seg fast i ett spor, sier han lattermildt til «God kveld Norge».

Bond-pike

Peter Jøback har fått med seg Bond-piken Izabella Scorupco i sin nye dampende hete musikkvideo.

Les også: Peter Jöback: – Vi er like sjokkerte som dere

Han er gift med den personlige treneren Oscar Nilsson, og han synes ikke det er rart å kline med en dame i videoen.

– Jeg liker jenter også, og det har jeg alltid gjort. Jeg er jo skuespiller, så det viser bare at jeg er en god skuespiller.

– Kunne du gjort en sånn video med en mann?

– Ja, absolutt. Det hadde kanskje føltes mer intimt for meg, jeg vet ikke? Det er kanskje forskjellen, sier han videre til «God kveld Norge».

Intimt

Og intimt ble det. Musikkvideoen ble spilt inn i Peter og Oscars hjem, men Peter hadde «glemt» å fortelle Oscar om en liten detalj.

– Jeg hadde ikke fortalt til Oscar hva vi skulle gjøre. Jeg sa bare at Izabella skulle komme for å skyte video, men så brukte vi senga på soverommet, vi hadde røykmaskin og det var 20 menn i crewet. Jeg og Izabella planla om vi skulle bruke tunge, og hvor vi skulle ta på hverandre, og midt i all ting gikk røykvarsleren. Jeg visste at vi måtte fortsette å filme så jeg ropte koden ut mens jeg fortsatte med Izabella, og dette ser selvfølgelig mannen min. Han bare «Åh, Peter jeg orker ikke» og ristet oppgitt på hodet.

Les også: Peter Jöback: – Sissel har blitt en venn for livet