VW_Sharan ovenfra (Foto: Benny Christensen)
VW_Sharan ovenfra (Foto: Benny Christensen)

- Bilen jeg ønsker meg finnes ikke

Eller gjør den det? Les hva Brooms bilekspert svarer.

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I "Spør Benny"-seksjonen på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre.

Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte:

Hei Jeg skal ha meg ny bil, men finner ingen som passer.

Det jeg ønsker at bilen skal ha er: Mulighet til å dra tilhenger på min 1800 kg, litt høy sittestilling, skyvedør (for å slippe parkeringsbulker) og plass til 2 barneseter bak. og barnevogn i bagasjen, aller helst med 4-hjulstrekk. Og den må være god å kjøre.

Har sjekket litt, men sliter med å finne noe som passer, og som er litt stilig.(vil ikke ha Caravelle-størrelse). Kan du hjelpe meg. Mvh. Stian

Benny svarer:

Hei Stian.

Det var litt av en nøtt du hadde til meg der og jeg må innrømme at jeg måtte ha litt tenke-hjelp av redaktør Knut før vi - eller rettere sagt han - fant løsningen på denne utfordringen.

Men det er altså ingen grunn til å fortvile. Bilen du ønsker deg finnes! Om den er stilig må du derimot avgjøre selv, men når man får høy sittestilling, god plass til to barneseter og barnevogn + sikkert en del annet ”stæsj” som ofte hører med - så er det ofte litt begrenset hvor stilige det blir. Jeg synes i alle fall at denne er ganske pen. God å kjøre er den også!

Bilen jeg snakker om er VW Sharan. Det som skapte hodebry for meg var kombinasjonen skyvedør og firehjulstrekk. Men Sharan kan altså varte opp med begge deler – samt god innvendig plass i et fleksibelt interiør med 7 seter. Prisene starter på ca 356.000 kroner. Men den utgaven du ønsker deg blir nok dessverre betydelig dyrere.

Med 4Motion firehjulstrekksystem og 2-litersdieselmotor på 140 hk kan du trekke tilhenger på 2400 kg med denne, så da er vi godt innenfor dine ønsker der også. Så da er vi vel igjennom hele ønskelisten din – er vi ikke?

Ikke alle familier er like godt fornøyde med sin flerbruksbil. Hvilke som er mest fornøyd ser du i linken under:

Disse familiene er mest fornøyd med bilen sin:

Ønsker deg lykke til med både bil og familie!

Del med Facebook-vennene dine

Les vår stortest av VW Sharan her:

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen

Velkommen – og lykke til!

Har du innspill eller erfaringer – skriv inn i kommentarfeltet under: