karitraa
karitraa

Kari Traa brutalt overfalt på åpen gate

– Jeg skjønte at han var klar til å angripe.

Nyheter om stadig nye tilfeller av overfallsvoldtekter har preget media den siste tiden, og Oslo er spesielt rammet.

Hittil i år har politiet i hovedstaden fått inn 48 voldtektsanmeldelser, og politiet melder om at de jobber på spreng for å få bukt med problemet.

Overfalt på ferie

«Skal vi danse»-aktuelle Kari Traa er forferdet over det som skjer i Oslos gater for tiden, og mener politiets ressurser må styrkes.

Les også: Kari Traa hoppet i fallskjerm med Aksel Hennies bror bare timer før dødsulykken

Den tidligere OL-vinneren forteller at hun ikke har opplevd noe lignende i Norge, men at hun ble overfalt på ferie i Tyrkia har satt seg på netthinnen.

– Det var en som kom bort til meg og spurte hvor mye klokka var, så jeg tittet ned, og da jeg så opp igjen skjønte jeg at han var klar til å angripe. Vi sloss litt, før jeg klarte å rive meg vekk og da kom han løpende etter. Det endte i hvert fall med at jeg slo ham rett ned i bakken. Jeg druste til rett og slett, forteller Traa til «God kveld Norge».

Les også: «Skal vi danse»-deltaker har 20 millioner på bok

Satt sine spor

Det endte heldigvis godt for Kari Traa, men hun innrømmer at hendelsen har satt sine spor hos den tidligere kulekjøreren.

– Spesielt det blikket hos den personen som gjorde det. Det gikk fra å være hyggelig til skikkelig intenst, svart blikk som jeg nok aldri glemmer. Men jeg kom veldig heldig ut av situasjonen, sier hun til «God kveld Norge».

Les også: Derfor er Kari Traa mangemillionær