idol (Foto: Roger Fosaas)
idol (Foto: Roger Fosaas)

Isak Knutsen Heim og Vegard Leite knuser de andre Idol-deltakerne

På ett område er interessen for de to Idol-finalistene spesielt stor.

Både Isak Knutsen Heim (16) og Vegard Leite (19) har sjarmert Idol-dommerne og publikum i senk etter første sending av årets «Idol», og har siden opplevd enorm respons.

Allerede dagen etter at Isak ble vist på TV første gang, fikk han tusen venneforespørsler på Facebook, ble fridd til og hyllet av Tone Damli Aaberge.

«Isak Knutsen Heim, for ein kar! Han gjekk rett heim her i stova», skrev Tone Damli på sin Facebook-side etter hans audition.

Les også: «Idol»-Vegard: – Berømmelsen kom som et sjokk

Facebook-favoritter

Det er nemlig på ett område at interessen melder seg tydeligere enn andre steder.

For nå som Idol-finalistene er klare, har alle gått til anskaffelse av hver sine fansider på Facebook. Også her viser det seg at Isak og Vegard topper favorittbarometeret.

Per dags dato har Isak sin offisielle Idol-side over 11 000 fans, mens Vegard har tre forskjellige fansider som alle viser stor interesse.

Til sammen kan han skilte med nærmere 12 000 fans. Siden med flest fans «Vegard Leite - Idol 2011» viser 7 773 «likes», mens den offisielle som er lagd av ham selv har bikket 2000.

Les også: Marlen Tjøsvoll: – Fordel å ikke ha kjæreste i «Idol»

Stor begeistring

Her tar fansen seg tid til å uttrykke sin begeistring for 19-åringen, og kommenterer flittig på veggen, som for eksempel:

«Vi e to jente frå Grytøyra som selvfølgelig heia på deg, og vi ser veldig fram til å komme i studio på fredag og sjå deg opptre live».

«Folk kan ikkje slutta å stemma på han bare for di kanskje tenke at alle andre stemme! Folk MÅÅÅÅÅ stemma Vegard te topps!!!!!»

Frieri

På Isak sin side renner frierforespørslene inn, og det er ingen tvil om at han har blitt en populær kar blant jentene.

«Skal vi gifte oss?», «Jeg tror jeg er forelsket», «Du er best, Isak» og «Du må vinne» er bare noe av det den kvinnelige fansen skriver.

Det er ingen av de andre deltakerne som er i nærheten av å ha så mange fans på sine Facebook-sider. Marlen Tjøsvoll er nærmest med 3100 fans, mens Kirsti Sørlie Hansen har i skrivende stund 187 tilhengere, og dermed færrest.

Les også: Idol-Bianca: - Det gikk skikkelig dritt

Se andre delfinale av «Idol» på TV 2 kl. 20.00 fredag.