Frykter for pasientsikkerheten i Oslo

Oslo Universitetssykehus må behandle færre pasienter neste år og sikkerheten til disse pasientene kan bli kritisk forverret. Det frykter ledelsen ved sykehuset.

UROLIG: Fylkeslegen i Oslo og Akershus er urolig for sikkerheten til pasientene ved Oslo Universitetssykehus. Nå har han skrevet et brev til sykehusdirektøren der han blant annet ber om at det blir gjort greie for over 9000 brudd på arbeidsmiljøloven første kvartal 2011.  (Foto: TV 2)
UROLIG: Fylkeslegen i Oslo og Akershus er urolig for sikkerheten til pasientene ved Oslo Universitetssykehus. Nå har han skrevet et brev til sykehusdirektøren der han blant annet ber om at det blir gjort greie for over 9000 brudd på arbeidsmiljøloven første kvartal 2011. (Foto: TV 2)

Budsjettet for 2012 blir en stor utfordring. Neste år legger budsjettet opp til at Oslo Universitetssykehus kan gå 400 millioner kroner i minus, og de må allikevel gjennom store økonomiske kutt. Ved sykehuset viser ledelsens egen risikovurdering av det foreløpige budsjettet for 2012 at pasientsikkerheten kan bli kritisk forverret. Pasientsikkerheten Den nye styrelederen ved Oslo Universitetssykehus står ikke overfor en enkel

Mer innhold fra TV 2