Atle
Atle

Atle sliter med multitasking

Dansekjendisens store utfordring er å gjøre to ting på en gang. Se video.

I lørdagens «Skal vi danse» skal alle danseparene danse to danser hver for å hedre sine egne helter og idoler. Rockeartist Atle Pettersen og dansepartner Marianne Sandaker har fått tildelt dansestilene slowfox og jive.

Følg «Skal vi danse» på Facebook.

Klarer ikke multitaske

I løpet av dansetreningen finner Atle ut at han ikke klarer å telle takten når han gjør stegene i slowfox.

Derfor blir den tidligere «X Factor»-sangeren ertet av Marianne fordi han mener at han ikke klarer å gjøre flere ting samtidig, og hun tvinger ham til å telle og gå samtidig. Se hvordan det går i videoen øverst!

Les også: Lars Bohinen: – Alt blir bare fjas

Tv2.no snakket med «Skal vi danse»-deltageren etter vel gjennomført parkettprøve, og han forteller at han har et godt forhold til dansestilen nå.

– Jeg digger slowfox. Man flyter bare gjennom trinnene, og trenger ikke fylle koreografien med masse løft og andre ting, forteller Atle til tv2.no.

Les også: Atle: – Det er dritviktig å komme til finalen

Mer intimt

Han legger også til at han liker slowfox bedre enn jive fordi han liker å ha dansepartneren sin tett inntil seg.

– Slowfox ligger mer naturlig for meg enn jiven. Jeg er veldig glad i standarddans. Pluss at i slowfoxen får jeg ha Marianne tett inntil meg hele tiden, ler han.

– En ting jeg har lært er at det alltid ser bedre ut enn det føles. Det er en gjennomgående regel. Så stort sett så synes jeg at det har sett veldig bra ut, sier Atle om innsatsen på parketten hittil.

Skallet i hverandre

Stella Mwangi og Asmund Grinaker har også møtt utfordringer på Dansefabrikken denne uken.

Det går ikke helt som det skal når danseparet øver på løft, og det blir både en klønete og vond seanse for begge to. Se video:

562379

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside