jaktenroar1
jaktenroar1

Jakten-Roar redd datteren skal avsløre hemmelig frier

– En sjuåring kan ikke alltid holde på en hemmelighet.

Roar Husetuft fra «Jakten på kjærligheten» har tidligere uttalt at han får hjelp av datteren Matilde (7) når han skal finne en kjæreste på TV.

– Det er klart jeg må ha en dialog om hva hun mener. Matildes meninger er viktige for meg, fortalte han til VG.

Les mer: Jakten-Roar får frierhjelp av datteren

Holder det hemmelig

Men der stopper samarbeidet med datteren for en liten stund. Nå er nemlig innspillingen over, og hvorvidt Roar har funnet kjærligheten, og eventuelt med hvilken frier, holder han for seg selv.

– At hun har vært litt delaktig føler jeg er til en viss grad. Jeg kan ikke gi henne full integritet til alt. Det er klart at for en sjuåring er det ikke alltid like enkelt å holde på en hemmelighet som jeg må sitte med. Så det blir litt spesielt at hun skal få ta del i det ennå, når det er noe som ikke blir offentlig før senere, sier han til «God kveld Norge».

Les også: Jakten-Roar møtte veggen etter TV-innspillingen

Er spent

Men Roar og Matilde ser likevel programmet sammen.

– Ja, hun sitter der og hun har sine meninger. Og så er hun veldig spent på om faren skal få seg en kjæreste snart, smiler han.

Var egentlig ikke påmeldt

At Husetuft faktisk nå er i en situasjon hvor han skal sjekke på TV, var ikke hans idé.

– Jeg er blitt påmeldt av kompiser og søstre, flere ganger. Så jeg har ikke meldt meg på selv. Jeg har vel vært påmeldt to ganger, men i år ble jeg egentlig ikke påmeldt. Så de har nok snappet meg opp fra bunken i fjor, har han tidligere fortalt til «God kveld Norge».

Les mer: – Jeg var faktisk ikke påmeldt i år