Kari Traa
Kari Traa

Kari: – Det er ikke gøy å se seg selv danse

Kari Traa velger å ikke se reprisen av «Skal vi danse»

I kveld skal Kari Traa og Egor Filipenko fremføre både engelsk valg og paso doble i «Skal vi danse». Men Kari kommer nok ikke til å se noen av dem i ettertid.

– Jeg har ikke sett på noen av sendingene utenom den siste. Æsj, jeg har ikke lyst til å se, sier hun og legger til:

– Det er ikke gøy å se seg selv danse. Jeg ser jo på alle skirennene mine, men det er annerledes for der er jeg i mitt rette element.

– Nå får vi konsentrert oss mer

Seks dansepar har hittil forlatt konkurransen, og det er merkbart for de gjenværende deltagerne.

– Man merker at det blir færre og færre. Nå er det normalt at noen dansesaler er tomme og det er ikke alltid man møter noen av de andre når man er på trening. Før var det alltid folk tilstede, det var nesten litt mye noen ganger, forteller Kari.

Egor syntes det er lettere å fokusere når det ikke er like mange å sosialisere med på Dansefabrikken.

– Nå får vi konsentrert oss mye mer. Man merker at man blir mer effektive når det ikke er så mange å spise nøtter og drikke kaffe med, sier Egor.

Les også: Kari om Egor: – Han liker kroppen sin veldig godt

– Alle er gode på sin måte

Kari og Egor mener det er fire veldig forskjellige dansepar igjen i konkurransen.

– Lars er veldig ryddig og teknisk flink, mens Stella har mye energi og masse kroppsbevegelse. Atle ser så maskulin og kul ut. Kari er begge deler. Hun er ryddig samtidig som hun er tøff og kan kaste seg rundt, forteller Egor.

– Alle par er gode på sin måte, men noen er jo større favoritter enn andre. Men man har jo sett fra tidligere sesonger at det er ikke alltid de man tror skal vinne som faktisk gjør det, sier Kari.

Danseparet har hatt seerne med seg gjennom hele sesongen, for de har ikke vært best i følge dommerne.

– Jeg ligger nederst på listen når det kommer til dommerpoeng, Så jeg ligger dårligst an. Alle de tre andre danseparene har vært øverst på poenglisten på et tidspunkt. Det har jo ikke vi, sier hun.

Les også: Her får Kari Traa kjeft: – Nå er du treig, igjen!

Gruer seg ikke for duell

Med bare fire dansepar igjen, er det femti prosent sjanse for å havne i omdans.

– Vi har aldri vært i duell, men vi har vært veldig forberedt på det. Jeg syntes ikke det er så ille å komme i en duell når man har en god dans. Da er det jo bare gøy, sier Kari.

– I starten så stod man å gruet seg for å høre hvem som kom i duell. Man var ikke så trygg og man ville helst slippe. Men nå hadde det ikke gjort meg noe å danse om igjen. Vi håper jo så klart at vi ikke trenger det, sier hun.

Om de skulle havne i omdans, føler hun ikke at de må prestere bedre.

– Jeg tror ikke du nødvendigvis må danse på ditt beste i en duell. Jeg tror folk har bestemt seg på forhånd hvem de vil stemme på, sier hun.

Les også: Kulekjører med kroppskontroll

Unge mot gamle

Av de resterende danseparene har Kari og Egor delt dem inn i to kategorier; ungdommen og pensjonistene. Stella og Atle som de unge og Lars og Kari som gamlingene.

– Det hadde vært veldig gøy hvis de unge røk ut, sånn at det var pensjonistene igjen. Jeg tror ikke det kommer til å skje, men jeg syntes absolutt at det burde være en pensjoist i finalen, ler Egor.

Alt kan skje under kveldens sending, og man må være forberedt på alt.

– Nå er det jo ikke noe stress å ryke, for ingen fortjener det mer enn andre. Alle som er igjen er gode og har kommet så langt på en verdig måte, mener Kari.

Følg «Skal vi danse» på Facebook.

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside.