Bianca Skoglie Lal i Idol (Foto: TV 2)
Bianca Skoglie Lal i Idol (Foto: TV 2)

Idol-Bianca i faresonen forrige fredag:
– Veldig kjipt å havne i bunnen

Denne uka vil 16-åringen sjarmere seerne med smil og glede. Se video!

En influensasyk Christopher Olafsrud røk ut av «Idol» forrige fredag. Nær ved å ryke og blant de tre med færrest stemmer var Bianca Skoglie Lal (16).

– Det var selvfølgelig veldig kjipt å havne i bunn tre, men det gjorde egentlig ingenting. Det bare ga meg enda mer motivasjon og jeg ble enda mer fokusert og engasjert til å gjøre det enda bedre i kveld. Så det var egentlig bare en god erfaring det og, sier Bianca til tv2.no på Chateau Neuf, der hun fredag kveld synger i andre delfinale.

Se hele intervjuet med Bianca ovenfor!

Forventet å havne nederst

16-åringen forteller at hun hadde en mistanke om at hun kom til å havne i bunnen i den første finalerunden.

– Jeg hadde faktisk forventet det, så det var ikke overraskende i det hele tatt. Men jeg må innrømme at jeg hadde en litt god følelse, jeg trodde kanskje at jeg kom til å gå videre. Selv om jeg ikke var helt sikker stod jeg ikke der og var lei meg... Jeg var glad!

Se også: Idol-Bianca: – Det verste er å høre på de andre

– Den fineste «Idol»-stemmen

Mye av gleden under forrige program skyldes trolig de rosende ordene Bianca fikk av «Idol»-dommerne. Gunnar Greve hadde fine ting å si om stemmen.

– Du har definitivt den fineste «Idol»-stemmen. Du klarer å gjøre en låt som er allemannseie til din egen, sa han etter at Bianca hadde fremført «When you say nothing at all».

Fredrikstad-jenta innrømmer at det varmer med skryt.

– Det er helt utrolig, det er jo det vi vil oppnå! Vi vil få så gode tilbakemeldinger som mulig, så det var veldig gøy å høre alt det fine de sa. Det setter jeg veldig pris på.

Mer show og mer smil

I kveld håper 16-åringen at hun igjen klarer seg til en ny runde. Hun røper at publikum får se en litt mer sprudlende side av henne selv.

– Nå får publikum se litt mer show, litt mer liv, litt mer smil og litt mer glede. Jeg tror det er viktig å ikke bare vise den tunge, alvorlige, skjøre siden, selv om det er meg. Men jeg har også andre, mer sprudlende sider å by på.

Hvordan det til slutt går med Bianca kan du se på TV 2 i andre delfinale som starter klokken 20.00. Se flere klipp og nyheter fra «Idol» på tv2.no/idol!