STOLT AV KROPPEN: Denise Richards har nå utalt seg om at hun angrer brystoperasjonen hun tok som 19 åring. I dag er hun stolt av sin naturlige kropp.
STOLT AV KROPPEN: Denise Richards har nå utalt seg om at hun angrer brystoperasjonen hun tok som 19 åring. I dag er hun stolt av sin naturlige kropp.

Denise Richards puppedrama

Sexsymbolet angrer på silikonen hun tok som 19-åring.

Hollywood skuespillerinnen Denise Richards har lenge vært et sexsymbol i amerikansk film.

Hun er kjent fra filmer som «Wild Things» og «Love Actually». I 2004 ble hun også avbildet naken i bladet Playboy.

Denise har også tidligere vært gift med skandaleskuespilleren Charlie Sheen.

Kroppshysteri

Som flere andre kjendiser har også Richards lagt seg under kniven for på sitt utsende.

Allerede som 19-åring opererte hun inn nye bryster, men ifølge Huffingtonpost er dette noe hun angrer på i dag.

– Da jeg var 19 år fikk jeg operert mine bryster for første gang. Jeg skulle ønske at jeg hadde hatt større selvtillit om kroppen min slik at jeg ikke hadde tatt den operasjonen. Det er noe jeg virkelig vil oppfordre mine døtre til, å være glad i sine sunne kropper og ha selvtillit, sier Denise til avisen.

Denise er i dag stolt av kroppen sin og har i sin tidligere realetyserie «It's Complecated» vist seg selv toppløs ved flere anledninger.

40-åringen er i dag blitt livredd for at hennes tre døtre skal bli påvirket av kroppshysteriet i Hollywood.

– Når jeg trener så sier jeg aldri at jeg trener for å bli tynn. Jeg bruker alltid ord som sunn og sterk. Jeg er ikke besatt av å alltid ha sminke på eller se ut på en bestemt måte når jeg går hjemmefra, forteller hun.

Les også: Legger seg gjerne under kniven igjen

Norske kjendiser med puppetrøbbel

Det er ikke bare Hollywood-stjernene som angrer på puppeoperasjonene.

Også flere norske kjendiser har utalt seg om brystoperasjoner og plastiskkirurgi.

Lillian Müller måtte i fjor til legevakten etter en ulykke i programmet «71 grader Nord» etter at hun falt på et surfebrett og ble redd for at silikonpuppene hadde sprukket, noe som førte til at hun fjernet brystene.

Playboy-Lillian understreket til «God kveld Norge» at hun allerede hadde bestemt seg for å fjerne silikonet før hun ble med på «71 grader Nord». Men ulykken understreket at hun hadde gjort det riktige valg.

– Det er noe jeg har bestemt med for en tid tilbake. Når man er ung og såkalt dum og naiv, så gjør man ting som man angrer på senere i livet. Når jeg nå har blitt eldre og såkalt vis, kan jeg gjøre noe med det. Dessuten lever jeg ikke av utseendet mitt lenger. Nå lever jeg av min intelligens, visdom og kunnskaper, sa Lillian Müller til «God kveld Norge».

Les mer:Playboy-Lillian fjerner silikonen etter puppeulykke i «71 grader Nord»

Tidligere glamourmodell Helene Rask har også gått ut for å advare unge kvinner om forstørrelse av brystene.

Rask synes det også var viktig å fjerne silikonbrystene for å fremstå som et bedre forbilde.

– Det har tatt meg litt tid å forstå at jeg har vært et forbilde for unge jenter. Og det skremte meg såpass at jeg fjernet silikonprotesene helt. Jeg ikke at jeg kan se unge jenter inn i øynene og si at silikon er greit, sa hun til «God kveld Norge».

Les mer: Helene Rask ble syk av silikonpuppene