Glenn Jørgen Sandaker og Anna Anka
Glenn Jørgen Sandaker og Anna Anka

Se Anna Ankas hilsen til dansepartneren etter bråket

– Ikke la noen få deg til å tro noe annet.

Det har stormet rundt Anna Anka etter hennes exit i «Skal vi danse» på TV 2.

Hollywood-fruen kom med uttalelser som at «det beste med oppholdet i «Skal vi danse» har vært å bo på Continental» og «Jeg kommer ikke til å savne noen».

I tillegg kom hun med kraftige beskyldninger mot TV 2 om blant annet stemmefusk.

– Kjære Glenn Jørgen

Det fikk både dommere og PR-eksperter til å reagere, og Ankas dansepartner Glenn Jørgen Sandaker hadde følgende å si om hennes oppførsel:

– De kommentarene som hun har kommet med må hun stå for selv. Jeg har hatt det morsomt sammen med Anna på dansetreningen og har ikke noen kommentarer utover det egentlig, sa danseren til «God kveld Norge».

Nå har hun skrevet en hilsen til dansepartner Glenn Jørgen for å uttrykke sin takknemlighet.

– Kjære Glenn Jørgen. Først og fremst vil jeg si: Med den dypeste takknemlighet og den største glede vil jeg takke deg for å være ... Alt du er for meg. Du er helt fantastisk. Ikke la noen noen gang få deg til å tro annet. Du er mer verdifull enn de personene noen bruker et helt liv på å prøve å finne. Du er en unik inspirasjon som enhver vil være privilegert å kjenne. Og jeg er så stolt som jeg kan være, som kjenner deg så godt. Jeg vil at du skal huske disse ordene i dag og resten av ditt liv, skriver hun på egen blogg.

Les mer: – De kommentarene får hun stå for selv

– Aksepter mitt privatliv

Dette til tross for at Anna tok lite selvkritikk etter uttalelsene.

– Ikke snu dette på hodet å få meg til å se dårlig ut. Jeg ofret nesten tre måneder av livet mitt, jeg forlot familien, som er det viktigste for meg. Jeg tapte penger. Hva mer vil du ha fra meg, skrev Anka i en mail til «God kveld Norge».

Hun skrev videre at hun er «dypt såret» over «vrøvlet» som har kommet fram i etterkant av at hun forlot programmet.

– Fra nå, vennligst aksepter mitt privatliv, og fokuser energien din på noe som er viktig, og gi det norske folk min dypeste kjærlighet. De er fantastiske. Jeg kommer til å ha dem med meg i hjertet for alltid, skrev Anka.

Les også: – Anna Anka oppfører seg som en bortskjemt drittunge