Carlos Tevez (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Carlos Tevez (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Corinthians vil kuppe Tevez på «billigsalg»

Utnytter isfronten mellom argentineren og Roberto Mancini.

Brasilianerne mislyktes med å hente Carlos Tevez for 300 millioner kroner i juli, men klubbpresident Andrés Sánchez er ifølge Guardian trygg på at klubben nå vil få kloa i spilleren for godt under halv pris.

– Tevez er nær ved å signere for Corinthians, selv om mange ikke tror det. Tidligere var budet på 40 millioner euro, men nå er beløpet 18 millioner, skal Sánchez ha fortalt reportere i Brasil.

18 millioner euro tilsvarer drøyt 140 millioner kroner for spilleren som er kommet på kant med Manchester City-manager Roberto Mancini.

Les også: Slik blir Carlos Tévez straffet av Manchester City

City valgte å bøtelegge Tevez etter at han nektet å spille mot Bayern München i Mesterligaen, og den argentinske angriperen svarte med å true Mancini med søksmål for ærekrenkelse.

Blåtrøyene nekter imidlertid for at Tevez-sagaen vil ende med billigsalg.

– I lys av en telefonsamtale mellom Roberto Mancini og styreformannen, kan jeg bekrefte at klubben ikke vil vurdere noen bud som ikke gjenspeiler markedsverdien til Carlos Tevez, sier en City-talsmann ifølge den engelske avisen.

Carlos Tevez slo gjennom i Boca Juniors, men spilte i Corinthians i perioden 2004-2006. Deretter gikk ferden til West Ham, Manchester United og etter hvert Manchester City.

Les også: – Tévez vurderer å saksøke Mancini