adil
adil

Adil Kahn: – Jeg ble kvalm av å se meg selv i speilet

«Taxi»-skuespilleren ble så selvkritisk at han møtte veggen.

Onsdag kveld gjester danseren og skuespilleren Adil Khan «Trude» på TV 2.

Her snakker han åpent om depresjon, forholdet til faren – og han slakter den norske kjendiskulturen.

Han mener at det er for lett å bli kjendis i dag, og sier at man får servert ting på sølvfat om man bare har vært noens kjæreste.

– Det er ingen tvil om at det er for lett å bli kjent. Det finnes så mange store talenter, som jobber knallhardt og bare venter på å bli oppdaget. Men disse skjebnene går til helvete fordi noen andre tar snarveien, utdyper han overfor Dagbladet. Jeg mistet selvtilliten, og tenkte at jeg var helt talentløs.

Les også:– Janteloven kan ryke og reise

Gikk i dekning

Adil har travle år bak seg, og er for tiden aktuell i NRK1-serien «Taxi».

I «Trude» som sendes i kveld, sier han at han er sin egen største fiende, og at han i fjor møtte veggen.

– Det var i sommerferien i fjor, og snakk om en halv måned hvor jeg på en måte var helt låst og ikk som sagt, jeg så meg selv i speilet og hatet meg selv, jeg kunne ikke se meg selv i speilet, sier han og fortsetter.

– Jeg ble kvalm. Jeg ble bare æsj, jeg er en løgn, og jeg duger ikke til noe. Og nå har jeg ikke dans en gang, hva er det jeg er flink til.

Til bladet Mag sier at han måtte lære seg å stenge ute negative tanker.

– Hvis man har et problem kan man enten være deppa og lugge seg selv, som jeg gjorde, eller smile til livet. Da skjer det fine ting på veien. Det er sånn livet er, man vet aldri hvem som åpner døren din, sier han til bladet.

– Det skal bare én gærning til for at det går ille

Etter at Adil i sommer uttalte at innvandrere i Norge bør begynne å følge reglene, ble han truet på livet.

– Første gang jeg opplevde å bli truet var jeg redd. Det var et forum på nettet som kom med trusler. De skrev: Vi vet hvor han jobber, parkerer bilen sin og hvor han bor. Først tenkte jeg at dette mest sannsynlig var noen idioter, men søsteren min sa noe som fikk meg til å tenke. Det skal bare én gærning til for at det går ille, og det er 22. juli bevis på, sier han.

Les også: Adil sjekket opp kjæresten på Facebook