ALVORLIG SKADET: Kvinnen som ble knivstukket er overført til Oslo universitetssykehus Ullevål. (Foto: Hansen, Arild/Scanpix)
ALVORLIG SKADET: Kvinnen som ble knivstukket er overført til Oslo universitetssykehus Ullevål. (Foto: Hansen, Arild/Scanpix)

Mann (41) godtar varetekt etter grov vold mot kona

Den 41-årige mannen som er siktet for vold mot kona i Skien natt til tirsdag, godtar varetektsfengsling. Kona er innlagt på Ullevål i Oslo med alvorlige skader.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Han har erkjent de faktiske forhold og har samtykket til varetektsfengsling i fire uker med brev- og besøksforbud, sier mannens forsvarer, advokat Andreas Nyhaug til Varden.

Les også: Alvorlig siktelse mot 41-åring etter vold mot kvinne

Advokaten sier at dette betyr at den siktede ikke vil møte i fengslingsmøtet onsdag ettermiddag.

– Det er en vanskelig og tøff sak. Han har forklart seg om hendelsen, men bakgrunnen for hendelsen og andre detaljer i saken vil jeg ikke ut med på nåværende tidspunkt, sier forsvareren.

Kvinnen ble tirsdag formiddag fraktet til sykehuset i Oslo. Hun har fire mindreårige barn og alle var til stede da moren ble mishandlet. Den yngste i søskenflokken er ett år. Den siktede skal være far til noen av eller alle barna. Alle fire ble tirsdag tatt hånd om av barnevernet.

Les også: Kvinne alvorlig skadd etter vold i egen leilighet

Politiadvokat Trine Kvile i Telemark politidistrikt opplyser at 41-åringen er siktet for alvorlig legemsbeskadigelse. 41-åringen og kona er av afrikansk opprinnelse, og mannen har ikke oppholdstillatelse i Norge. (©NTB)