Carlos Tevez (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Carlos Tevez (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

– Tévez vurderer å saksøke Mancini

Manchester City-stjernen anklager manageren før ærekrenkelse, ifølge engelske medier.

Tirsdag fikk Carlos Tévez beskjed om hvilken straff Manchester City hadde valgt å gi ham som følge av argentinerens spillenekt mot Bayern München i Mesterligaen.

Boten var på fire ukelønner, noe som tilsvarer over sju millioner kroner ettersom Tévez tjener rundt 1,77 millioner i uken. City fant Tévez skyldig for hele fem kontraktsbrudd, inkludert å sette klubben i vanry.

Les også: Slik blir Carlos Tévez straffet av Manchester City

Vil saksøke
Men de som trodde spissen bare ville godta boten uten å mukke, tar feil. Representanter for 27-åringen vurderer nemlig å saksøke Mancini for sine kommentarer etter kampen mot Bayern München 27. september. Den italienske manageren gikk kraftig ut mot sin stjerne og sa at han ikke har noen fremtid i klubben.

Tévez' representanter mener at dette er ærekrenkelse og de har et godt grunnlag for å kunne gå til søksmål mot Mancini, melder The Guardian.

Slippes ikke billig
Fremtiden til Tévez er med andre ord svært usikker. City skal ha gitt klar beskjed om at de ikke kommer til å la ham gå på lån eller billigsalg.

Dermed er argentineren avhengig av at en klubb er villig til å by summen City krever, i tillegg til at han skal få innfridd sine skyhøye lønnskrav. Den brasilianske klubben Corinthians skal være nærmest en avtale, men også AC Milan følger med på situasjonen rundt Tévez.

Les også: FA vil straffe Chelsea og etterforsker Terry for rasisme