Caroline krig
Caroline krig

Krigen mellom Caroline og Joakim trappes opp

Caroline erklærer krig.

Natt til mandag fikk Joakim muligheten til å stjele Carolines beryktede og mye elskede one piece og var ikke sein med å legge den i skrifterommet. Dette var starten til den bitre striden som har oppstått mellom de to det siste døgnet. Caroline svarte med å «forgifte» drinken hans med lakserende tabletter. Men det stopper ikke opp med det.

Les også: «Big Brother»-Caroline har et uhell i trusa

Tirsdag formiddag starter hardt med at Caroline heller kanel i stedet for grillkrydder på toasten til Joakim. Han legger ikke skjul på hva han mener om påfunnet og synes det smaker helt forferdelig.

Dårlig start på dagen

– Smaker det så forferdelig altså, spør Joakim og smaker en bit av toasten til Joakim. Han bekrefter raskt kameratens bemerkninger.

Krigen ar for alvor trappet opp mellom de to.

For å fortsette den bitre striden samler Joakim sammen en del av sakene til Caroline i en koffert og setter den i slusen. Deretter gjemmer han sminken til Caroline på fin ulige steder i BB-huset. Han virker særdels fornøyd med seg selv når han kommer tilbake i stua og setter seg ned blant de andre.

Les også: Joakims foreldre: – Det var helt forferdelig å se på

– En null til meg

Men Caroline har tydelig skjønt hva som var på fære og tatt ut den sminken hun så sårt er avhengig av. Når hun kommer ut fra skrifterommet går hun rolig bort og tar opp toalettmappen sin.

– Denne har jeg helt glemt, sier hun med et lurt smil og legger til:

– Men her manglet det mye, den er jo tom.

De andre, men aller helst Joakim ler bredt. Men den som ler sist, ler best, hun ha nemlig gjemt unna de toalettsakene hun er mest avhengig av.

– Det som er bra, er at jeg ikke trenger noe av det du har tatt, fordi jeg har tatt ut det jeg trenger selv, sier hun og roper:

– Enn null til meg!

Les også: BB-Caroline forsøkte å forgifte Joakim

561503