VARIERT UTVALG: Enten du foretrekker skinn, tekstil eller skinnimitasjon, og enten du har velfylt eller slank lommebok; her er romslige og stilige høstvesker du vil elske! For priser og leverandører se bildeseriene.
VARIERT UTVALG: Enten du foretrekker skinn, tekstil eller skinnimitasjon, og enten du har velfylt eller slank lommebok; her er romslige og stilige høstvesker du vil elske! For priser og leverandører se bildeseriene.

Vesken som har plass til alt

Finn din favoritt blant trendy håndvesker, handlenett og skuldervesker for alle lommebøker.

Hvilken veskepersonlighet har du? Kanskje foretrekker du klassiske skinnvesker som holder i år etter år? Eller du liker å følge motebildet hver sesong, og derfor går for litt rimeligere varianter i tekstil eller kunstskinn?

Uansett hvor mye penger du bruker på vesken din, så er det én ting vi er sikre på at du legger vekt på: God plass.

Vi kan ikke love at jakten på drømmevesken er over etter at du har kikket på veskene i denne artikkelen, men vi kan i alle fall love at de har plass til det viktigste og litt til; mobil, lommebok, sminkepung og en flaske vann er et must, og kanskje en hårbørste og øretelefoner?

LES OGSÅ: Er du klar for disse vesketrendene?

Kvalitet og miljø

En skinnveske passer for deg som er miljøbevisst og opptatt av kvalitet. Skinn eldes finere enn kunstskinn, og du kan derfor forvente at vesken holder seg fin i flere år. Det kan være en fordel å kjøpe en litt mer klassisk modell om du går for ekte skinn, enn om du kjøper en veske i kunstskinn, slik at du er sikker på at den passer stilen din selv om denne forandrer seg noe over tid.

For deg som vil ha flere

Vesker i skinnimitasjon kan være laget i en rekke ulike materialer, som pvc eller skai. Fellesbetegnelsen er kunstskinn. Slike vesker er billigere i produksjon og pris, men har generelt ikke like god kvalitet som ekte skinn.

LES OGSÅ: Slik ser du forskjell på ekte og falske designervesker

Om du er svært trendbevisst og liker å skifte veske hver eneste sesong, er vesker i kunstskinn et fint alternativ. De holder seg kanskje ikke fine mer enn noen måneder, men til gjengjeld har du råd til å kjøpe ny ved behov, eller du kan ha flere vesker som du varierer til ulike antrekk.

Vesker i tekstil er svært trendy i høst. Disse er noe mer holdbare enn varianter i skinnimitasjon, men må brukes med varsomhet i fuktig høstvær.

Denne artikkelen er skrevet av Kjersti Skar Staarvik