cæsar westby vogt
cæsar westby vogt

Dramatisk fødsel på «Hotel Cæsar»

Se hva som skjer på hotellet denne uken.

Fødselen er endelig i gang, og Cathrine skriker av smerte. Hun er ikke fornøyd med oppfølgingen hun får på sykehuset og skjeller ut både Arnfinn og personalet. Det ender godt, og en liten Cecilia ser dagens lys. Det fører til at Tom får seg en lillesøster, og Pelle får noe å tenke på.

Samtidig forsvinner det stadig mer penger fra hotellet. Pelle sine fem tusen kroner som han vil spare til fadderbarnet er sporløst borte. Bea er rask med å mistenke Veronika igjen.

Goggen har premierefest på russevideoen til Cash Explotions. Jentene henger rundt Goggen og vil ha kyss fra russepresidenten og knute i russeluen. Når Goggen i tillegg har invitert Runa som gjest på festen, renner det over for Vanessa.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Vil ha farskapstest

Cathrine vil ikke amme babyen, og blir hissig når helsepersonalet på sykehuset prøver å overbevise henne om at det er det beste for babyen. Cathrine blir usikker når hun hører at Pelle har vært på besøk med blomster, og blir ikke blid når Pelle igjen dukker opp. Denne gangen kommer han med krav om farskapstest.

Les også: «Hotel Cæsar» søker spreke fotomodeller

Runa får en telefon fra «Norske Idoler». De vil at hun skal komme på audition sammen med Tom. Runa blir usikker på om programmet kun er ute etter å få en sak på at hun er sammen med Arnfinn Lyckes sønn.

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 Sumo

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.30.

Les mer om «Hotel Cæsar» her