MILLIONÆR: Kari Traa har i følge skattelistene over 20 millioner på bok. Nå forteller hun hvorfor. (Foto: Dmitry K Valberg)
MILLIONÆR: Kari Traa har i følge skattelistene over 20 millioner på bok. Nå forteller hun hvorfor. (Foto: Dmitry K Valberg)

Derfor er Kari Traa mangemillionær

Avslører grunnen til de 20 millionene

Da skattelistene ble publisert på fredag kunne «God kveld Norge» fortelle at Kari Traa, som for tiden er å se i programmet «Skal vi danse», hadde 20 millioner kroner på bok.

Nå forteller hun hva hemmeligheten bak det store beløpet er.

Les mer: «Skal vi danse»-deltaker har 20 millioner på bok

Aksjer og investeringer

– Det er i grunnen bare i sånne jævla aksjer som går opp og ned, så egentlig så det bare verdier av det jeg eier som firmaet mitt og slikt. Det er ikke akkurat sånn at jeg kan shoppe meg i hjel, forteller Traa til «God kveld Norge».

Men pengesummen betyr ikke at Kari er flink til å spare penger.

– Jeg er overhodet ikke god på å spare. Men verdiene der er ikke akkurat noe som står på brukskontoen min, forteller Traa.

Handler på bruktbutikker

Selv om Kari Traa er millioner bruker hun ikke mye penger på å handle.

Tvert imot er det slik at Kari helst handler på bruktbutikker.

– Jeg er faktisk ganske dårlig på shopping. Jeg kjøper veldig mye brukte ting, som jeg gjør om til mitt eget. Brukte klær syr jeg om, og når jeg handler møbler bruker jeg alltid å se på brukte som jeg kan pusse opp. Jeg har utrolig mye penger som jeg har lagt ifra meg på slike steder og ikke fått brukt det jeg har kjøpt. Jeg syr om og blir aldri ferdig, forteller Kari.

Og med mye halvsydde klær i huset har det blitt mye rot hos mamma.

– Mutter'n er helt fortvila for loftet ser jo ikke ut hjemme, ler hun.

Hun innrømmer at det kan bli en del impulskjøp selv om hun egentlig ikke er så glad i å handle.

– Jeg er flink på impulskjøp også, men i det siste har jeg på en måte mistet litt av shoppinglysten fordi at jeg er med i «Skal vi danse». Jeg kan ikke kjøpe med meg så mye her i Oslo for da blir det altfor mye å ta med hjem igjen i flyttelasset, ler Kari Traa.

Les også: Kari Traa hoppet i fallskjerm med Aksel Hennies bror bare timer før dødsulykken