SLUTT PÅ SNUS: Spillerne i Stavanger Oilers slutter å snuse for å opptre som gode forbilder. (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
SLUTT PÅ SNUS: Spillerne i Stavanger Oilers slutter å snuse for å opptre som gode forbilder. (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Stavanger scoret to på ni sekunder

To mål i undertall på bare ni sekunder var med å avgjøre lørdagens toppkamp mellom Sparta Sarpsborg og Stavanger Oilers.

Sparta - Stavanger Oilers 2-5:

På stillingen 1-2 i Sparta Amfi stjal Ryan MacMurchy først en puck bak vertenes mål og satte inn Stavangers tredje bak en ukonsentrerte hjemmespillere.

Omtrent umiddelbart etter at pucken igjen ble satt i spill skjøt Kevin Deeth inn 4-1 til gjestene via en uheldig Sparta-back. Stavanger overlistet dermed Phil Osaer to ganger på ni sekunder. Det skjedde i tillegg med færre spillere på isen.

LES OGSÅ: Lørenskog knakk Storhamar på straffeslag
LES OGSÅ: Oilers-spillerne dropper snus

– To mål på ni sekunder i undertall er vel nesten ny rekord, sier Stavanger-trener Petter Thoresen til NTB.

– Dette var for så vidt en jevn kamp, men vi fikk etter hvert styring på det etter et mål i overtall og noen kjappe scoringer i annen periode. Vi er litt bedre enn Sparta i både overtall og undertallsspill akkurat nå. I tillegg er det vi so har den beste keeperen, oppsummerte Oilers-treneren.

Stavanger tok sin ellevte seier på tolv kamper i ishockeynes eliteserie og fører tabellen med suveren ledelse. (©NTB)