HETSES: Sigrid Bonde Tusvik, Triana Iglesias og Alexander Rybak er blant kjendisene som har blitt hetset med usaklige påstander på Tvitter. (Foto: Stella Pictures)
HETSES: Sigrid Bonde Tusvik, Triana Iglesias og Alexander Rybak er blant kjendisene som har blitt hetset med usaklige påstander på Tvitter. (Foto: Stella Pictures)

Kjendiser henges ut på Twitter

– Du er et kjøttsår.

En ukjent twitrer langer nå ut mot en rekke av de største kjendisene i Norge på Twitter. Til og med kronprinsparet får gjennomgå av den munnrappe frekkasen.

Lang liste

Les også: Kjendiser misbrukt på internett

Blant kjendisene som får gjennomgå på Twitter er Alexander Rybak , Jan Thomas , Triana Iglesias , Erik & Kriss, Sondre Lerche, Sigrid Bonde Tusvik , Thomas Selzer, Morten Stokstad og Pia Haraldsen samt kjendisbloggere som Ida Wulf og Ulrikke Lund.

Til rapduoen «Erik & Kriss» skriver han:

«Hei, dere er beviset på at evolusjonsteorien er feil. Idiot-genene lever enda i beste velgående».

«God Kveld Norge» har vært i kontakt med Erik & Kriss. De ønsker ikke å kommetere innlegget.

Komiker Sigrid Bonde Tusvik får gjennomgå endra kraftigere:

«Gratulerer med å være den dårligste og mest slitsomme humoristen med kjendisstatus i Norge. Du er et kjøttsår».

Les også: Facebook-farsotten Boo får kjendisene til å smelte

Personlige krenkelser

Ellers får en rekke andre av norges selebriteter gjennomgå med personlige krenkelser fra twitreren med en særdeles skarp tunge:

«Kan du ikke spare litt luft til oss, Triana Iglesias, vi kveles jo alle sammen av ditt monstrøse ego!», skriver han til en populære «Paradise Hotel»-programlederen.

Til Norges kronprinspar Mette Marit og kronprins håkon skriver han denne beskjeden:

«Hei, Kronprinsparet. Jeg lurer på en ting. Når dere lager den søte elskov, hvilke leker spiller dere? Habsburger-dynastiet gone wild?».

Mange av kjendisene God Kveld Norge har vært i kontakt med ønsker ikke å kommetere saken, da de ikke ønsker å gi slike usaklige kommentarer oppmerksomhet.