Åge Hareide (Foto: Frode Olsen)
Åge Hareide (Foto: Frode Olsen)

Valon Berisha ute med skade

Stjerneskuddet tråkket over på trening

Stavanger (TV2 Sporten): Valon Berisha er skadet, og spiller høyst trolig ikke mot Lillestrøm søndag. Tidligere denne uken gikk spissen ned for telling på treningsfeltet.

- Han pådro seg et overtråkk i ankelen og er tvilsom med tanke på LSK-kampen. Vi tar ingen sjanser på denne tiden av året. Da kan han fort få unødig trøbbel, sier Åge Hareide.

Det medfører at Viking må spille uten en av sine beste spillere mot "fugla". Trond Olsen er var heller ikke på treningsfeltet fredag. Lite tyder på at Hareide får tilbake lynvingen i tide. Han s ble skadet i hjemmekampen mot Haugesund.

Vidar Nisja (Foto: Frode Olsen)
Vidar Nisja (Foto: Frode Olsen)

Den mest naturlige erstatteren finner Hareide i Vidar Nisja. Den anvendelige midtbanespilleren går trolig rett inn på høyrekant. Mye tyder på at Hareide dermed flytter Yann-Erik de Lanley over på venstre siden i angrepet. Hareide brukte også en god del av frdagstreningen til å terpe dødballsituasjoner.

- De er sterke på dødball. Vi ønsker å være det samme, og det gjelder å være forberedt, sier Hareide.

Åge Hareide (Foto: Frode Olsen)
Åge Hareide (Foto: Frode Olsen)

Lillestrøm uten spisser

Assistentrener i Lillestrøm, Petter Belsvik, bekrefter at heller de ikke kan velge fritt med tanke på laguttaket til Viking-kampen.

- Vi har en utfordring fordi flere av våre angripere ikke kan benyttes. Fredrik Guldbrandsen skal sone karantene for gule kort. Björn B Sigurdarsson, Arild Sundgot og Edwin Eziyodawe er alle skadet. I tillegg er Henrik Johansen på oppdrag med yngre landslag. Vi har ikke bestemt oss for hvilke elleve som starter mot Viking, sier Petter Belsvik.

Les også: Viking-spiller ute resten av sesongen

Viking stiller trolig slik (4-3-3): Jarstein, Skogseid, Lædre Bjørdal, Sigurdsson, Bertelsen, Danielsen, Gyan, Bjarnason, Nisja, Nevland, De Lanley