20.10 Joakim do
20.10 Joakim do

BB-Joakim skremmes på morgenkvisten

Vil skrekken fortsette i hele dag.

«Big Brother»-deltakerne har overlevd en skrekknatt fæl nok til å gi de fleste nerveproblemer. Onsdag gikk det så langt at Silje ikke turte å gå alene på do, etter at «Big Brother» hadde forvandlet hele huset til et skrekkabinett. Det var sølt rundt med noe som lignet mistenkelig på blod, lysene sviktet når man minst ante det og uten forvarsel kunne man høre uidentifiserbare skrik.

Se mer fra den hårreisende skrekknatten på TV 2 Bliss kl. 21.30.

Opplev skrekkdøgnet her:

559947

Etter en slik natt håper man vel på en rolig start dagen derpå, men det kan man selvfølgelig bare drømme om når det er «Big Brother» som bestemmer.

Les også: Andreas P: – Jeg ville garantert hatt sex med Sunna

Morgenstund har...

...ikke alltid gull i munn. Joakim må, som gutter flest, sporenstreks en tur på toalettet når han våkner torsdag morgen. I sitt stille sinn håper han kanskje at skrekkveldet nå er over, men akk nei.

Bak døra til toalettet skjuler det seg nemlig en BB-beboer de øvrige deltakerne har hatt til gode å hilse på. Joakim aner fred og ingen fare når han åpner døra, og får seg en solid overraskelse når han ser den mørke og urørlige skikkelsen som venter på ham der inne.

Les mer: Her viser BB-jentene frem arrene etter silikonoperasjonene

– Åh, fy faen, utbryter han.

Bare en dukke

Før Joakim våger å gjøre sitt fornødende må han sjekke grundig hva skikkelsen der inne faktisk er. Han prikker forsiktig borti, og kan etterhvert konstatere at det bare er en dukke.

Les også: Tiia blir straffet hardt av «Big Brother»

Men «Big Brother» har flere skremmende ess i ermet. Mens Joakim fortsatt tømmer tanken, høres med ett et intenst og grusomt skrik over høytaleranlegget. Nervene til 23-åringen er nå tynnslitte, og reaksjonen er som ventet.

– Satan, mumler Joakim.

Se hendelsen i videovinduet øverst.