roberteskil
roberteskil

Jakten-Robert vil ikke kysse Bente:
– Jeg kysser ikke noen unødvendig

Men rivalen Eskil har flere ganger hatt lyst til å kysse Jakten-bonden. Se video som ikke er vist på TV!

Bente Fremos friere Eskil Rammen Tangen og Robert Liljedahl forteller i webserien «Bekjennelser fra stabburet» om hva de tenker om damen de begge er ute etter å vinne hjertet til.

Ingen kyssing uten kjærlighet

Robert synes det har vært fint å bli bedre kjent med Bente hjemme på gården, men klarer ikke helt å definere hva han føler.

– Å komme til gården har vært veldig bra. Jeg har fått tid til å se Bente i arbeid og se hvordan hun behandler dyrene og prater med dyrene, hvordan hun ser på ting, hva hennes drømmer er, og se mer om hvordan hun er seg selv. Jeg har fått litt følelser. Jeg er interessert, men hvor mye det vet jeg ikke, sier han.

Men til tross for intensiv kjærlighetsjakting, er ikke Robert klar for å kysse Bente riktig ennå.

– Jeg har ikke kysset henne. Jeg kysser ikke eller gjør noe annet dersom det ikke involverer kjærlighet. Så klart man har lyst til å holde rundt en vakker kvinne, men når det kommer til kyssing må det være mer følelser og kjærlighet for meg, sier Robert.

Se Roberts bekjennelser øverst i saken!

– Det virker som hun er interessert i meg

Roberts rival Eskil er innrømmer at han ved flere anledninger har hatt ønske om å ta forholdet til Bente ett skritt videre.

– Det er ganske mye følelser akkurat nå. Det er mye som virrer rundt. Det er en ganske herlig følelse. Jeg er selvfølgelig veldig glad for at jeg er med videre og kan bli bedre kjent med Bente. Forholdet føles som har utviklet seg en del etter sist vi møttes, og det virker som hun er interessert i meg. Det tyder på dét etter at jeg ble valgt nok en gang, sier han.

Eskil forteller videre at å kysse Bente er en svært fristende tanke.

– Jeg har hatt flere ganger hatt lyst til å kysse Bente. På flere av de alenetidene vi har hatt sammen hittil, hadde det vært fort gjort å snappe til et lite kyss på kinnet eller munnen, men det er vel kanskje litt fort i svingene. Jeg håper jeg vinner for da blir det sikkert noe kyssing, sier han.

Se Eskils bekjennelser nedenfor! (artikkelen fortsetter under videovinduet.)

565604

Prøver å skjerpe seg

Eskil og Robert har vært forfulgt av kameraer mens de har vært på gården til Bente.

Den største utfordringen for svenske Robert er å holde språket ryddig og rent mens kameraene ruller.

– Jeg klarer å være meg selv til en viss grad. Jeg tenker mye på hva jeg sier. Normalt driter jeg i hva jeg sier så får folk akseptere det, men jeg tenker på at det er ungdommer som ser på TV så jeg prøver å passe språket. Jeg skal prøve å høres mer sofistikert ut.

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandag klokken 20.00. Reprisen kan du se tirsdag klokken 15.00 på TV 2 og torsdag klokken 20.30 på Bliss.

Følg «Jakten på kjærligheten» på Facebook!