MATCHVINNER: Sergio Agüero sørget for Manchester Citys første Mesterliga seier. (Foto: JON SUPER/Ap)
MATCHVINNER: Sergio Agüero sørget for Manchester Citys første Mesterliga seier. (Foto: JON SUPER/Ap)

Marchena: – Agüero eier ikke klasse

Etter å ha senket Villarreal på overtid, ertet Sergio Agüero på seg motstanderne med spansk sang.

Agüero kom inn som innbytter og satte inn 2-1 på overtid da Manchester City slo Villarreal i Mesterligaen tirsdag. Men ikke alle var like glade over feiringen til den lille argentineren.

–Har mye å takke Spania for
For da rasende Villarreal-spillere forlot banen og påpekte at den avgjørende scoringen burde vært annullert for offside, brøt like godt Maradonas svigersønn ut i sang.

Det irriterte Villarreal-spillerne, og sangen endte med knuffing i spillertunnelen. Nå raser Villarreal-leiren mot den tidligere Atlético Madrid-spissen.

– Det Agüero gjorde fremstår som mangel på respekt, etikk og kameratskap. Jeg trodde han hadde lært noe og vokst opp, men jeg skjønner ikke hvorfor han vil håne fotballkolleger etter et tap, sier visepresident José Manuel Llaneza til Daily Mail.

– Dette er en spiller som har mye å takke Spania for. Han er en god spiller, som ikke bør gjøre slike ting, fortsetter Llaneza.

– Hånet ingen
Også Carlos Marchena, som scoret selvmål i kampen, reagerer på argentinerens oppførsel.

– I fotball må man ha klasse, særlig i øyeblikk som dette. Slik situasjoner er en skam, og det sier deg noe om personen som gjør slikt. Man bør være en god person, en god sportsmann og vise klasse som Agüero ikke har, raser Marchena.

Matchvinneren skjønner imidlertid lite av kritikken.

– Jeg har ingen interesse av å bli involvert i kontroverser, men jeg må nekte for å ha hånet en Villarreal-spiller. Jeg ville ikke gjort noe slikt, svarte han på Twitter.