svd6 (Foto: Stella Pictures, Scanpix)
svd6 (Foto: Stella Pictures, Scanpix)

Nå gjør de comeback i «Skal vi danse»

Forbereder ellevilt ekstranummer.

Førstkommende lørdag er det duket for showdans i «Skal vi danse». i tillegg vil vi få et gjensyn med tidligere kjendisdansere når Esben Esther Pirelli Benestad, Jostein Pedersen, Svein Østvik og Finn Schjøll er klare med et energisk ekstranummer på parketten, melder Dagbladet torsdag.

– Må toppe Anna Anka

Her blir det disco-show med cha-cha-rytmer til Boney M-låten «Daddy Cool».

– Nå som Anna Anka er ute må de jo toppe det på en eller annen måte, sier Pedersen til avisen.

Han deltok i det populære danseprogrammet i 2007, men ble førstemann til å ryke ut av konkurransen. Pirelli Benestad deltok i samme sesong, mens Svein Østvik fra «Charterfeber» svingte seg på parketten i 2009. Finn Schjøll var med i konkurransen i 2006.

Les også: Se Charter-Sveins seksuelle dans

– Tidenes dårligste

Ifølge Pirelli Benestad eier de ikke konkurranseinstinkt, og flere av dem var på Tor Fløysviks liste over tidenes dårligste kjendisdansere.

– Finn Schjøll, Steffen Tangstad og Espen Ester Pirelli Benestad, sa Fløysvik til «God kveld Norge» i 2009.

Les mer: – De er tidenes dårligste kjendisdansere

– Frekk

Pirelli Benestad var også blant deltakerne som har fått medfart av Fløysvik, og har flere ganger gått hardt ut mot dansedommeren.

– Jeg oppfatter ham rett og slett som lite dannet. Han er frekk og ukultivert. Det er noe med menneskebehandlingen hans som ikke hører hjemme noen steder. Han må virkelig stikke fingeren i jorda å vurdere oppførselen sin, sier han til «God Kveld Norge».

Les mer: – Fløysvik er frekk og ukultivert