sigrid
sigrid

Sigrid Bonde Tusvik vandret naken rundt og tisset i hotellgang

– Det var ganske flaut.

Sigrid Bonde Tusvik er neppe den eneste som har våknet opp på underlige steder etter å ha gått i søvne.

Men det er kanskje ikke så mange som har blitt fanget opp vandrende halvnaken i hotellgangene av et overvåkningskamera. Det har Sigrid.

– Jeg går ofte i søvne, og en gang våknet jeg mens jeg satt og tisset ute i gangen på et hotell i New York. Et overvåkningskamera fanget meg opp, og jeg hadde låst meg ute fra rommet i bare trusa. Det var ganske flaut, forteller hun til motemagasinet Det Nye.

Slitsom på fest

Den frittalende komikeren avslører også at hun kan bli både masete og slitsom på fest - og da er det gjerne kjæresten Martin Jøndahl som får gjennomgå.

– Jeg blir mer og mer masete, slitsom og høylytt utover kvelden, i takt med at promillen stiger, og tvinger alle til å bli med å danse tvangsdansen - en slags linedance. Når klokka blir to, blir jeg sliten og vil hjem. Kjæresten min pleier å ville feste mer, så da blir jeg sur og går alene hjem. For jeg mener poenget med kjæreste er å gå hjem sammen.

Les også: Sigrid skal finne kjæreste til 70-åring

Et helvete

For tiden er 31-åringen aktuell med sjekkeprogrammet «Sigrid søker selskap», og har tidligere fortalt til «God kveld Norge» at hun hadde en personlig grunn til å lage den nye TV-serien.

– Det er et helvete å være singel, fortalte Tusvik.

Les også: Sigrid Bonde Tusvik ble kastet ut fra utested på grunn av sterk lukt