Steven Gerrard (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)
Steven Gerrard (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)
Premier League

Gerrard: – Jeg var redd karrieren var over

Steven Gerrard forteller ifølge flere engelske medier onsdag at han fryktet for karrieren etter skaden som satt Liverpool-kapteinen på sidelinjen forrige sesong.

Kampen mot Manchester United i forrige Premier League-runde var Steven Gerrards første kamp fra start siden mars. Gerrard markerte seg og scoret Liverpools mål i 1-1-kampen.

Visste det var alvorlig
Liverpool-kapteinen måtte ha en operasjon på lysken sin og innrømmer nå at det har vært en veldig tung vei tilbake fra skaden.

– Da jeg fikk skaden visste jeg at det var en alvorlig en. Jeg måtte prøve å være positiv, men jeg innrømmer at jeg var langt nede.

31-åringen var til tider så langt nede at det var tider hvor han lurte på om han ville klare å komme tilbake på samme nivået som før skaden.

– De siste seks månedene er de tyngste jeg har hatt som fotballspiller og jeg var redd jeg ikke ville bli den samme spilleren som før skaden.

Måtte ha injeksjoner
Gerrard forteller også at operasjonen kanskje burde kommet før ettersom han trengte injeksjoner i tiden før skadeavbrekket for å kunne spille kamper.

– Før operasjonen hadde jeg mye vondt og måtte ha injeksjoner for å kunne spille. Jeg prøvde å ofre hva jeg kunne for å spille, men jeg var ikke den spilleren jeg ønsker å være. Man kan bare holde på sånn så lenge før kroppen sier at nok er nok og det gjorde kroppen min.

Les også: Villas-Boas: – Utilgivelig om jeg ikke vinner titler med Chelsea
Les også: Evra forfølger saken mot Suarez

Gerrard har nå kommet innpå i to kamper og startet altså i 1-1-kampen mot Manchester United.

– Stevie er symbolet på klubben
Ifølge keeper Pepe Reina er det fantastisk for Liverpool å ha sin kaptein tilbake.

– Stevie er symbolet på klubben og sjelen til laget. Bare det å ha han på banen er inspirerende for oss, sier Reina ifølge The Sun.