BB Roberto far
BB Roberto far

«Big Brother»-Robertos tøffe avskjed med pappa

Fikk aldri møtt ham igjen.

Roberto hadde ikke et nært forhold til sin far. Etter å ha reist fra Mexico for 12 år siden har han hatt mest kontakt med moren. Så da faren døde, hadde han ikke fått tatt en skikkelig avskjed. Det fortalte Roberto da han måtte fortelle en trist historie med helium-stemme til resten av deltakerne. Dette er en del av humoruken som skal vise at det er en fin linje mellom det morsomme og triste.

– Jeg skulle reist tilbake og tatt en øl med ham. Men det var for sent. Jeg fikk aldri se ham igjen, sier Roberto med pipende stemme. Mens de andre deltakerne får tårer i øynene.

– Stolt av meg

Han avslører at forholdet ikke var så tett:

– Det eneste vi delte var amerikansk fotball. Han spilte det fordi han var amerikansk. Så han var veldig stolt av meg fordi jeg var så flink til å spille, sier Roberto.

Les mer: «Big Brother»-Roberto: – Jeg føler meg sviktet av Tine

– Den kuleste personen

Med en far som er borte, har han tått et tettere forhold til sin mor.

– Hun er den kuleste personen jeg kjenner, sier Roberto til bigbrother.no.

Les også: BB-Roberto hoppet fra fly med høydeskrekk

Støttet sønnen

Han er alltid blitt støttet av henne:

– Fra dag en har hun støttet meg. Da jeg sa at jeg ville reise fra Mexico fordi jeg var ulykkelig der og visste det var en verden der ute, sa hun bare gjør det. En vanlig mor ville sagt: «Å, nei». Men hun ville aldri gjøre det, sier Roberto om det nære forholdet til moren.