Caroline kranglet med søste
Caroline kranglet med søste

Caroline kranglet med søsteren så blodet sprutet

– Hun ble skåret opp over hele kroppen og jeg ble dritredd

Caroline og tvillingsøsteren, Christine, er langt fra like som to dråper vann, men har et veldig nært forhold. Og at BB-deltakeren tydelig har savnet søsteren sin under oppholdet i huset, var helt tydelig da Caroline brøt sammen i gledestårer da hun fikk se at Christine var gjest hos Sarah Natascha Melby under Live-sendingen på søndag. Men jentene har ikke alltid vært like gode venner.

Les mer: –Kverrulanten Andreas P. er kanskje det største kjøtthodet jeg har møtt

Denne uken er det humor som står i sentrum i «Big Brother»- huset, så når deltakerne får i oppgave å fortelle triste historier fra barndommen, men på helium, sitter latteren løst.

Caroline forteller om en spesielt blodig krangel hun hadde med søsteren da hun var liten. Etter at Caroline haddde vært slem mot søsteren, så sprang Christine etter henne, men Caroline slang igjen glassdøren rett i ansiktet på søsteren slik at hun løp rette gjennom glassdøren så blodspruten sto.

Skåret opp fra topp til tå

– Hun ble skåret opp over hele kroppen og jeg ble dritredd, forteller Caroline, mens hun bryter sammen i latter over heliums stemmen, men klarer så vidt å hikste frem

– Sykebilen kom, men til slutt så viste det seg at alt gikk bra, og vi kranglet ikke så mye etter det.

Les mer: Stem på «Big Brother»-husets morsomste