BB LenaC grat
BB LenaC grat

Her bryter «Big Brother»-Lena Charlotte sammen i gråt

– Det var veldig vondt.

I går kveld fikk deltakerne i oppgave å fortelle triste historier fra barndommen, mens de andre hørte på. Lena Charlotte brøt helt sammen da hun fortalte at hun måtte avlive sin beste venn, en hund hun hadde vært i familien fra hun var 11 år gammel.

– Sånn som jeg grein da jeg sto der, forklarer Lena Charlotte om det å være hos dyrlegen.

Mer av deltakernes sterke historier ser du kl. 21.30 på TV 2 Bliss i kveld.

Les også: Kjæresten til Lena Charlotte: – Jeg frykter ikke «Big Brother»-gutta

– På godt og vondt

Hunden fulgte henne gjennom barndommen da foreldrene hadde tøffe krangler, en skilsmisse og frem til hun selv ble samboer.

– Den hunden fulgte meg i mange år på godt og vondt. Hun ble svært påvirket av hvordan vi hadde det. Hvis vi var glade, triste eller stresset, merket vi det godt, forteller Lena Charlotte.

Les også: «Big Brother»-Lena Charlotte har 700 gram silikon i hver pupp

– Rømte flere ganger

Men hunden klarte ikke å forholde seg til at foreldrene ble skilt og flyttet til hver for seg. Og at Lena Charlotte tok den med til sin nye samboer.

– Den rømte flere ganger. Den endte med at jeg ikke ville at hunden skulle ha det vondt lenger. Jeg måtte ta henne til dyrlegen for å avlive henne. Det var veldig vondt. Jeg husker at hun vanligvis var urolig, sint på unger og fremmede. Men denne dagen var hun rolig, glad i folk og ikke nervøs i det hele tatt. Herregud, jeg klarer ikke, sier Lena Charlotte og bryter sammen i gråt, med ansiktet skjult i hendene.

Les også: Kjører 114 mil alene i bil for å treffe «Big Brother»-kjæresten

– Helt stille

– Jeg måtte stå der, se at de ga henne sprøyten og så ble det stille, sier en gråtende Lena Charlotte.

– Det var helt spesielt. Akkurat som hun visste at nå var det over. Nå kan jeg slappe av, forklarer hun og forteller at hun fortsatt har urnen etter hunden.

Les også: Forstår at gutta ser på «Big Brother»-kjæresten i dusjen