Marius og kjæresten.jpg2
Marius og kjæresten.jpg2

«Big Brother»-Marius vil ikke gifte seg

Paret er uenige på flere plan.

Søndag kveld var det Marius som overraskende måtte forlate «Big Brother»-huset. Allerede mandag var han gjest hos Petter Pilgaard i «Little Brother» sammen med kjæresten Tonje Madeleine. Hun kastet seg på første fly til Stockholm da den kjekke nordlendingen røk ut.

Les også: Kjæresten var ett hode høyere enn «Big Brother»-Marius

Vegas-bryllup i fylla

Selv om paret er glad for å se hverandre etter 49 dager fra hverandre, er de overhodet ikke enig i alt. Paret krangler fremdeles om hvem som gjør mest i hjemmet og er det en ting Marius er klar på er det at han ikke skal gifte seg.

Når Petter spør hvem av de to som kommer til å fri, får han et raskt og konsist svar av Marius.

– Hvis jeg noen gang skal gifte meg, blir det på fylla i Las Vegas, sier han til Petter og forklarer at grunnen er at det kan bli en bra historie.

– Blir det ikke Vegas-bryllup, blir det ikke noe bryllup i det hele tatt på meg, legger han til mens han smiler lurt.

Les også: Marius ringte først hjem til kjæresten, men hun tok ikke telefonen

Blir ikke enige

Selv om Marius viser seg som den praktiske og holder styr på regningene og økonomien i forholdet, er han ikke den som tar i et tak når det kommer til matlagingen i hjemmet. Der er det kjæresten som disker opp.

– Det er hun som lager maten i huset, mens jeg er flinkest til å vaske og holde det rent, sier Marius mens han smiler til kjæresten.

Når det kommer til hvem som tar tak og fikser ting i leiligheten, klarer de ikke bli eninge.

– Det er jeg som fikser og ordner ting i leiligheten, sier Tonje, mens Marius mener de begge to bidrar til at ting blir gjort.

– Du? sier han og ser spørrende på kjæresten.

– Det er begge, sier han fast bestemt.

Les også: «Feite»-Marius roses av BB-chatten

Dobbeltmoral

Tonje synes kjæresten er veik som ikke turte stille i bare bikini på tv, men får raskt beskjed av Marius om at dette er dobbeltmoral.

– Nå er det mye dobbeltmoral her, sier han og legger til at det var viktig for han å være seg selv og ikke gå over sine egne grenser.

Les også: Bestevennen kaller «Big Brother» -Marius en tøffel

559150