vivian1 (Foto: TV 2)
vivian1 (Foto: TV 2)

Dette er Jakten-frier Vivians største frykt

– Redd for å bli skuffet.

Vivian Fiskaa er en av frierne som mandag gjester gården til Svein Bøylestad. Hun fikk Sveins hjerte til å banke ekstra fort under det første ordentlige møtet de hadde på speeddaten, men likevel frykter Vivian at hun blir skuffet i «Jakten på kjærligheten».

– Gruer meg

– Jeg gruer meg til reaksjonene fra bekjente og familie, hva de vil tenke om det at jeg skal finne kjærligheten på TV, forteller hun til «God kveld Norge».

– Er du redd for å bli skuffet?

– Ja, jeg er vel egentlig det. Jeg har tenkt masse på det. Men jeg er vel egentlig aller mest redd for at jeg skal bli positivt overrasket, men at en så må reise hjem. Det er den jeg kjenner mest på, forteller hun.

– Uvirkelig

Vivian sier at hun også kjenner på det å skulle konkurrere med flere jenter om en og samme gutt.

– Det er en helt uvirkelig situasjon, ikke hverdagskost. Det blir spesielt, særlig etter hvert når man blir bedre kjent med Svein og man vil være der videre. Da blir det spesielt å tenke at det er mange andre snille kjekke jenter som vil ha samme gutten, forteller hun.

Les også: Jakten-Bente gir sexbok til frier Ragnar

– Nær full klaff

Svein hadde store forhåpninger i forkant av det første møtet med Vivian, og hun innfridde.

– Det å treffe Vivian nå var så nær full klaff som mulig. Skikkelig flott jente. Både utstråling, sjarm og hele hu strålte jo bare. Hun ga meg alt jeg håpet på egentlig, sa en fornøyd Svein til tv2.no etter speeddaten.

Les mer: Svein ble sjarmert i senk: – Hun ga meg alt jeg håpet på