Tine kalender
Tine kalender

«Big Brother»-Tine mest sexy i kalenderen

Ingen tvil om at fansen heier på henne.

På fredag i forrige uke stilte alle deltakerne til en avkledd photoshoot for å lage «Big Brother»-kalenderen 2011. Alle deltakerne jobbet i herdig foran kamera. Glamourmodellen Lena Charlotte lokket frem det beste i folk og fikk Marius til å stille opp med norsk flagg og supermann-truse, Siv Anita med bare en stor solsikke og David som en innoljet Borat. Det var Hannah Svanteson tok bildene. Men hvem var den beste

Her ser du det morsomme photoshotet.

557355

I hele helgen har våre seere stemt på den som er mest sexy i kalenderen, og de er ikke i tvil; Tine vant overlegent med 19,86 prosent av stemmene. Hennes hutrende februarbilder hvor hun skjuler puppene med votten er en vinner.

Roberto på andreplass

På andreplass kom Roberto med 14,65 prosent som allerede er kåret til huset mest sexy. Han fikk også godord av fotografen.

– Roberto var veldig bekvem foran kamera, sa Hannah Svanteson.

Deretter kommer Marius med 14,20 prosent på tredjeplass rett etter Roberto og Silje på fjerde med 12,01 prosent.

Les også: «Big Brother»-deltakerne kaster klærne på sexy photoshoot

Fire vinnere

Blant de fem tusen som stemte har «Big Brother» trukket ut fire vinnere fra chat`en: Betina Halvorsrud, Marits 86, Grete Karlsen og Marius. De ga stemmer til henholdsvis Marius, Silje, Roberto og Siv Anita. Men det var ikke nok mennesker som var enig med dem og resultatet ble at Tine vant.