LIKE STERKE: Trener Jan Jönsson mener at Rosenborg har behold formen fra før landslagspausen. Her er det Jim Larsen som jubler for sin scoring i 5 2 seieren mot Lillestrøm. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)
LIKE STERKE: Trener Jan Jönsson mener at Rosenborg har behold formen fra før landslagspausen. Her er det Jim Larsen som jubler for sin scoring i 5 2 seieren mot Lillestrøm. (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/Scanpix)

Jönsson: – Vi er like bra som før pausen

Rosenborg-treneren tror at laget kan vinne alle de resterende Tippeliga-kampene.

Se Rosenborg - Aalesund på TV 2 og i kampsenteret vårt fra kl. 19.55

Trondheim/Bergen (TV 2 Sporten): Med seier på fem av de seks siste Tippeliga-kampene er det liten tvil om at Rosenborg har funnet høstformen. Trønderne har meldt seg på i medaljekampen og ligger godt an til en plass blant topp tre hvis de vinner resten av hjemmekampene.

Hengekampen mot Fredrikstad fører nemlig til at Rosenborg skal spille fire av sesongens seks siste kamper på eget gress. Først ut på Lerkendal er Aalesund.

Kontinuiteten viktig
Trener Jan Jönsson er meget godt fornøyd med det laget har prestert de siste månedene og mener mye av grunnen er at de fleste i troppen endelig har fått trene sammen over lengre tid.

– Det er flere som har fått trene kontinuerlig bra. Nå har vi en startellever mot Aalesund, men så kommer det flere kamper tett etterpå, og da kommer det nok endringer - derfor er det bra at flere viser seg frem, sier Jönsson.

Svensken er selvsikker før Aalesund-kampen og mener at Rosenborg er like bra som det de var før landslagspausen.

– Hvis man ser på treningene som var før pausen og treningene som har vært nå, så er vi det. Det har vært veldig bra intensitet, konsentrasjon og fokus på treningene.

– Kan ta 18 poeng
Dersom Molde begynner å tape kamper igjen, er det ikke helt umulig at Rosenborg kan blande seg inn i gullkampen også. Jönsson ønsker ikke å kommentere hvorvidt han tror det er mulig å ta igjen Molde eller ei, men vet at det fortsatt er mange poeng å hente.

– Jeg regnet litt på våre muligheter. Spiller vi seks kanonmatcher og får full uttelling så kan det bli 18 poeng, men det viktigste er å konsentrere seg om kampen mot Aalesund, sier 51-åringen.